Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.04.19. - Friday, Emma napja van.

Belföldi hírek

A mikro- kis- és középvállalkozások (kkv) munkahelyteremtő beruházásait támogató pályázat sikeresnek bizonyult

2013. July 12. 10:50
A mikro- kis- és középvállalkozások (kkv) munkahelyteremtő beruházásait támogató pályázat sikeresnek bizonyult
Czomba Sándor foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkár  Székesfehérvárott jelentette be, hogy az idei 13 milliárd forint támogatással összesen 6500 új munkahely jön létre a Nemzetgazdasági Minisztérium pályázatának köszönhetően.


Czomba Sándor foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkár és Cser-Palkovics András (Fidesz) polgármester a bejelentéskorAz NMG a mikro-, kis- és középvállalkozások munkahelyteremtő beruházásait támogatja. Az államtitkár emlékeztetett arra, hogy az elmúlt három évben évről-évre megduplázódtak a munkahelyteremtésre adott források: 2010-ben kétmilliárd, 2011-ben ötmilliárd, míg tavaly már tízmilliárd forint jutott a kkv-knak.

Czomba Sándor

 

Czomba Sándor foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkár nyertes cégeket is felkeresettCzomba Sándor elmondta: az idén 10 milliárd forintot ítéltek oda a kkv-knak, miközben 22 milliárd forintnyi igény érkezett. Ezért a minisztérium további három milliárd forint támogatás odaítéléséről döntött. Felhívta a figyelmet arra: nemcsak 6500 új állás létrehozásához, hanem 13 ezer megtartásához is hozzájárul a Nemzetgazdasági Minisztérium pályázata.


Fotó: Botár Gergely

MTI/MCOnet

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu