Belföldi hírek

H I R D E T É S
2020.12.03. - csütörtök, Ferenc napja van.

Belföldi hírek

A Magyar Bankszövetségnek írt nyílt levelet a köztársasági elnök

2011. szeptember 30. 05:12
A Magyar Bankszövetségnek írt nyílt levelet a köztársasági elnök
Nyílt levélben tájékoztatta Schmitt Pál  köztársasági elnök a Magyar Bankszövetséget arról, hogy miért írta alá az otthonvédelemmel összefüggő egyes törvények módosításáról szóló törvényt.


Schmitt PálSchmitt Pál levelében hangsúlyozza, hogy a törvényt alapos mérlegelés és megfontolás után írta alá. "Meggyőződéssel vallom, hogy a jogalkotónak elodázhatatlanul fel kellett lépnie, mert az egyensúly megbomlott, és emberek százezreit fenyegette az otthon elvesztésének réme. Az ilyenkor alkalmazott eszközök az adott pillanatban mindig sértenek valakit, és soha nem lehetnek mindenki számára minden szempontból megfelelőek." - írja a köztársasági elnök.


"Meggyőződésem, hogy a bevezetett intézkedések mindannyiunk közös, hosszú távú érdekeit szolgálják. Magyarország köztársasági elnökeként, mindazok nevében, akik most megszabadulhatnak a létbizonytalanság megsemmisítő érzésétől, őszinte nagyrabecsüléssel fejezném ki köszönetemet azért, ha az elérni kívánt célokkal Önök is azonosulnának. Megértő és támogató hozzáállásukat a biztonság helyreállításában való példás szerepvállalásként értékelném" - fogalmaz Schmitt Pál a nyílt levélben.

MTI/MCOnet

-kt-

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2020. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu