Belföldi hírek

H I R D E T É S
2022.09.29. - csütörtök, Mihály napja van.

Belföldi hírek

A legfejlettebb padlóburkolatot gyártja a Graboplast

2022. augusztus 24. 15:43
A legfejlettebb padlóburkolatot gyártja a Graboplast

Tatabányán elkezdte a legmodernebb padlóburkolatok gyártását a Graboplast Zrt. Az üzemben egyelőre a próbagyártás folyik.

A Graboplast Zrt. bejelentette, hogy elindították legújabb fejlesztésüket. A cég Tatabányán olyan SPC padlóburkolatokat kezdett el gyártani, amelyek a legkoszerűbbnek számítanak. A vállalat az elmúlt hónapokban telepített új gyártósort, amelynek köszönhetően megkezdődhetett a próbagyártás.

 

A tatabányai gyárhoz kapcsolódó beruházást több mint 1 milliárd forintból hajtotta végre a cég, a projekt költségeinek 30 százalékát pedig támogatásból fedezték. A próbaüzem még legalább 1-1,5 hónapig fog tartani és ezt követően indulhat el a valódi gyártás, ha minden a tervek szerint halad.

 

A legmodernebb padlóburkolatot gyártják Tatabányán

 

Az SPC egyébként a padlóburkolat piac egyik legújabb gyártmánya és generációja. A padlóburkolat a legmodernebb gyártás során vízálló és kopásálló lesz, köszönhetően annak, hogy ásványi alapanyagból készül.

 

A termékek magas minőségűek, méretstabilitásuk pedig kiválónak számítanak. Az anyag ugyanolyan járás komfortot képes biztosítani, mint a parketta, csakhogy olcsóbb, költséghatékonyabb és az olyan helyiségekben is alkalmazható, amelyben víz fordul elő.

 

Forrás: MTI
CS.SZ.

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2022. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu