Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.05.19. - Sunday, Ivó, Milán napja van.

Belföldi hírek

A kormányváltás óta egyre nő a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatása

2013. July 18. 10:20
A kormányváltás óta egyre nő a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatása
Soltész Miklós szociális és családügyi államtitkár az országos rendezvénnyé vált Segítő vásár második állomásán, Balatonfüreden beszélt a foglalkoztatási adatokról.


Soltész Miklós: 10 ezerrel több megváltozott munkaképességűt foglalkoztatnak


Mint elmondta, tízezerrel több megváltozott munkaképességű embert foglalkoztatnak 2010 óta. Az államtitkár szerint a siker elsődleges oka, hogy a cégeknek nyújtott támogatási rendszert megújították. Bóka István (Fidesz-KDNP), Balatonfüred polgármestere arról beszélt, hogy városukban is vannak olyan szervezetek, amelyek megváltozott munkaképességűeket foglalkoztatnak, így naponta szembesül a problémáikkal.

 Balatonfüred

 

Soltész Miklós szociális és családügyi államtitkár az országos rendezvénnyé vált Segítő vásár második állomására is ellátogatottA három állami támogatási forma közül a tavaly bevezetett rehabilitációs kártyáról Fülöp Attila család- és esélyteremtési politikáért felelős helyettes államtitkár a sajtótájékoztatón azt mondta, a kedvezmény olyan cégekre vonatkozik, amelyek kisebb létszámban alkalmaznak megváltozott munkaképességű embereket.
MTI/MCOnet


Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu