Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.06.16. - Sunday, Jusztin napja van.

Belföldi hírek

A kormányablakokkal kapcsolatos országjárás nagy jelentőséggel bírt

2013. September 19. 10:00
A kormányablakokkal kapcsolatos országjárás nagy jelentőséggel bírt

A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium tájékoztatása szerint 7 állomásos országjáró tájékoztató rendezvényre került sor a kormányablakok kialakításával kapcsolatban.
A kormányablakok kialakításáért felelős miniszteri biztos, dr. Deák Rita kezdeményezésére  2013. szeptember 6. és 18. között Zalaegerszegen, Salgótarjánban, Veszprémben, Szekszárdon, Szegeden, valamint Nyíregyházán és Budapesten került megrendezésre a KIM  belső képzése, melyen a 198 járási hivatal vezetője mellett az okmányirodák és a jelenlegi kormányablakok vezetői is részt vettek.

Kormányablak

Az országjárás a munkavégzés körülményeivel, a kormányablak ügyintézők képzésével kapcsolatban szolgált hasznos információkkal



Az országjárás célja a vezetők tájékoztatása volt annak érdekében, hogy az új típusú ügyfélszolgálatok leendő munkatársai is megfelelő információhoz juthassanak a kormányablakok megnyitásával és működtetésével kapcsolatban, valamint a tapasztalattal rendelkező kollégák kérdéseikkel, észrevételeikkel is hozzájárulhassanak a sikeres, minőségi munkavégzés körülményeinek megteremtéséhez. Az irodák továbbra is ügyfélbarát nyitvatartással, munkanapokon reggel 8 óra és 20 óra között várják az ügyeiket intézni kívánó állampolgárokat.


Forrás: KIM


-tk-
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu