Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.06.17. - Monday, Laura napja van.

Belföldi hírek

A Kormányablakokban természetes lesz a kedvesség, az udvariasság

2013. June 24. 10:33
A Kormányablakokban természetes lesz a kedvesség, az udvariasság

Szabó Erika, a Közigazgatási és Igazgatási Minisztérium államtitkára nemrég a tatabányai kormányablakba látogatott, és az országos tapasztalatokról is beszámolt.Szabó Erika, a Közigazgatási és Igazgatási Minisztérium államtitkára nemrég a tatabányai kormányablakba látogatott

Szabó Erika a kormányablakokról szólva többek közt elmondta, hogy kialakításuk fő célja az, hogy az ügyfelek elégedettek legyenek azzal a szolgáltatással, amit az állam nyújt számukra.Az állampolgároknak alkalmanként már az is gondot okozott, hogy kitalálják, mi az aktuális elnevezése annak a hivatalnak, amelyhez fordulnia kell. A kormányablakok létrejöttével elég lesz azt tudnia mindenkinek, hogy melyik van hozzá a legközelebb, nagyban megkönnyítve így az ügyintézésüket, a mindennapjaikat.

Szabó Erika,

 

Az országos tapasztalatokról számolt be Tatabányán Szabó Erika, a Közigazgatási és Igazgatási Minisztérium államtitkáraMegyeszékhelyeken, illetve megyei jogú városokban 29 kormányablak működik jelenleg, az itteni tapasztalatokat hasznosítják az újabbak nyitásakor. Az év végéig ugyanis 300 helyszínen alakítanak ki új típusú ügyfélszolgálatot.  Jelenleg már háromszázan dolgoznak az asztal másik oldalán, létszámuk mintegy 6000 lesz, a majdnani kollégák képzése már zajlik a Közszolgálati Egyetemen. Olyan új szemléletű oktatásban részesülnek, amely alkalmas arra, hogy az ügyintézők számra a szakmai ismeretek mellett természetes legyen a kedvesség, az udvariasság is - mondta Szabó Erika államtitkár.


Forrás: KIM

-tk-
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu