Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.07.19. - Friday, Emília napja van.

Belföldi hírek

A kormány mellett a Hungarospa is együttműködik a Lego-val

2013. April 19. 16:00
A kormány mellett a Hungarospa is együttműködik a Lego-val
A kormány a napokban stratégiai megállapodást kötött a Lego Manufacturing Kft-vel, a megállapodást Szijjártó Péter, a Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági államtitkára és Martin Svejda, a Lego beruházási igazgatója írta alá. De nem csak a kormány működik együtt a világcéggel, hanem Európa legnagyobb fürdőkomplexuma, a Hungarospa is.


Szijjártó Péter stratégiai megállapodást írt alá a LEGO-val a kormány nevében

„Ez a megállapodás az értékközösségről is szól Magyarország és a Lego között, hiszen az aláíró felek értékrendjének középpontjában a család áll” - mondta Szijjártó Péter a Legoval aláírt stratégiai megállapodást követően, 2013.04.15-én Budapesten.


LEGO kiállítás nyílt az Aqua-Palace Élményfürdőben

Nagyszabású LEGO kiállítás nyílt Hajdúszoboszlón a Hungarospa-nál


Czeglédi Gyula,Nem sokkal később, április 18-án nagyszabású LEGO kiállítás nyílt az Aqua-Palace Élményfürdőben Hajdúszoboszlón! Mivel a fürdőkomplexum is a családok közkedvelt kikapcsolódási helyszíne, bizonyára nagyon népszerű lesz a gyermekek körében a tárlat, amely ingyenesen megtekinthető az élményfürdő Szörf épületében.


Egészen május 31-ig a LEGO kalóz birodalom és a LEGO csodás világa elevenedik meg tehát a Hungarospa-nál. Érdemes ellátogatni a hajdúszoboszlói fürdőkomplexumba, hiszen óriás LEGO figurákkal, interaktív vitrinekkel, játszóházzal és élményfotózással várnak minden kedves vendéget!
MCOnetKapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu