Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.04.13. - Saturday, Ida napja van.

Belföldi hírek

A kkv-k technológiai korszerűsítésére indult hitelprogram

2018. September 03. 15:15
A kkv-k technológiai korszerűsítésére indult hitelprogram

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében majdnem 60 milliárd forintos keretösszeggel megjelent a "Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú hitelprogram" - jelentette be Rákossy Balázs.

Az európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkár tájékoztatása szerint a hazai vállalkozások szeptember 10-től igényelhetik a hitelt az MFB Pontokon keresztül. A program célja a mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése, hogy a vállalkozásoknak olyan finanszírozási segítséget nyújtson, amely lehetőséget teremt korszerű termék- és szolgáltatásfejlesztésre. A támogatott beruházásoknak olyan fejlesztést kell eredményezniük, ami javítja a vállalkozások technológiai felkészültségét, pénzügyi szempontból életképes és jövedelemtermelő - emelte ki az államtitkár.

 

A kkv-k technológiai korszerűsítésére indult hitelprogram

A hitelprogram középpontjában az egyszerű, gyors átfutású, kis összegű beruházások támogatása áll

 

A hitelprogram középpontjában az egyszerű, gyors átfutású, kis összegű beruházások támogatása áll, amely számos vállalkozás számára nyújthat megoldást fejlesztési elképzeléseik megvalósításához. Az elnyerhető kölcsön összege 1-50 millió forint, amely tárgyi eszközök és immateriális javak beszerzésére fordítható. Bővebben a www.mfbpont.hu és a www.palyazat.gov.hu oldalon informálódhatnak az érdeklődők.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu