Belföldi hírek

H I R D E T É S
2021.04.11. - vasárnap, Zsolt, Leó napja van.

Belföldi hírek

A kkv-k kihasználják a digitális faktoringot

2021. február 26. 09:20
A kkv-k kihasználják a digitális faktoringot

Népszerű a digitális faktoring a kkv-k körében, a Péntech online hitelező cég felmérése szerint egyre többen veszik igénybe a lehetőséget. A kiugró adatokhoz hozzájárulhatott az is, hogy a járvány miatti online ügyintézés sokkal gyorsabb és kevésbé körülményes, mint eddig volt. 

Péntech finanszírozási vállalat oldalán érhető el az a közlemény, amelyben részletezik az adataikat. Tavaly tavasztól mintegy négyszáz százalékkal nőtt a kkv-k regisztrációinak száma. Ez azt jelenti, hogy hatmilliárd forintnyi finanszírozást igényeltek a Péntechen keresztül, a legnépszerűbb termék pedig a faktoring volt. Az ebben a szegmensben rejlő lehetőségek a vállalatok növekedéséhez is vezethetnek, könnyebben fenntarthatják a likviditást.

 

Népszerű a faktoring 

 

Sokkal egyszerűbb, bürokratikus útvesztőktől mentes a járvány miatt preferált ügyintézés, ezért a vállalatokban nagyobb a hajlandóság is. A Péntech digitális csatornái lehetővé tették a növekedést, gyors és egyszerű megoldást kaptak ügyfeleik azzal, hogy online tudták ügyeiket intézni. A finanszírozási vállalat időben reagált a társadalmi helyzetre, ezzel előnyt szerzett. A társalapító-ügyvezető, Berényi Benjámin a közleményben írta, hogy szerencsésnek gondolják magukat, amiért időben rendelkezésre bocsátották digitális szolgáltatásaikat.  

 

M. A. 

Forrás: mti

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2021. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu