Belföldi hírek

H I R D E T É S
2023.03.25. - szombat, Gábor napja van.

Belföldi hírek

A Kínai - Magyar Üzleti Tanács megtartotta alakuló ülését

2012. január 17. 14:03
A Kínai - Magyar Üzleti Tanács megtartotta alakuló ülését

2012. január 17-én, kedden délelőtt megtartotta alakuló ülését a tavaly nyáron életre hívott Kínai - Magyar Üzleti Tanács (KMÜT) a budapesti Hélia Conference Hotelben.


Csányi Sándor a Kínai - Magyar Üzleti Tanács magyar elnökének beszéde az alakuló ülésen


2011.június 25-én, a magyar és kínai miniszterelnöke jelenlétében Wan Jifei, a Kínai Külkereskedelemfejlesztési Tanács elnöke és Demján Sándor, a VOSZ ügyvezető elnöke egyetértési nyilatkozatot írt alá arról, hogy létrehozzák a Kínai-Magyar Üzleti Tanácsot.

Kínai - Magyar Üzleti Tanács

2012. január 17-én megtartotta alakuló ülését a tavaly nyáron életre hívott Kínai - Magyar Üzleti Tanács (KMÜT)


Az üzleti tanács a kétoldalú vállalati kapcsolatok fejlesztése mellett feladatának tartja, hogy a Magyarországon bejegyzett kínai tulajdonú cégek illetve a Kínában bejegyzett magyar tulajdonú cégek érdekei érvényesítését támogassa.

Csányi Sándor

Csányi Sándor a Kínai - Magyar Üzleti Tanács magyar elnöke is beszédet mondottA Tanács kínai társelnöke Chen Feng, a Hainan Csoport elnöke, a magyar elnöke pedig Csányi Sándor a VOSZ társelnöke lett, aki a mai rendezvényen beszédet is mondott. Olyan banki kapcsolatokat kell kialakítanunk, hogy a Kínában tevékenykedő, Kínába exportáló vagy befektető vállalatok számára pénzügyi és jogi szolgálatokat biztosítsunk, összehangoltan az állami szervekkel - mondta beszédében Csányi Sándor.

Deák András

Deák András, a Külügyminisztérium globális ügyekért felelős helyettes államtitkárságának titkárságvezetője szólt a megjelentek tagokhoz


Ezt követően GAO Jian asszony, a Kínai Népköztársaság magyarországi nagykövete tartott beszédet, majd Deák András, a Külügyminisztérium globális ügyekért felelős helyettes államtitkárságának titkárságvezetője szólt a megjelentekhez. 

Dobos Erzsébet

Dobos Erzsébet elnökasszony a HITA (Nemzeti Külgazdasági Hivatalt - Hungarian Investment and Trade Agency) szolgáltatásait mutatta be

 


A program részeként felszólalt Dobos Erzsébet elnökasszony is, aki a HITA (Nemzeti Külgazdasági Hivatalt - Hungarian Investment and Trade Agency) szolgáltatásait mutatta be. Végül Pataki Sándor, a Kínai - Magyar Üzleti Tanács titkára ecsetelte a Tanács megalakulásának körülményeit.

Pataki Sándor

Pataki Sándor, a Kínai - Magyar Üzleti Tanács titkára is szólt a KMÜT megjelent tagjaihoz
MCOnet

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2023. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu