Belföldi hírek

H I R D E T É S
2022.08.18. - csütörtök, Ilona napja van.

Belföldi hírek

A jövő technológiákról nyílt kiállítás Budapesten

2022. május 13. 21:11
A jövő technológiákról nyílt kiállítás Budapesten

Rendkívül egyedi kiállítássorozat nyílt meg Budapesten, a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

A jövő technológiákat is népszerűsítő kiállítás sorozat nyitotta meg kapuit a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban. Az Ipar Napjai, a Mach-Tech és az Automotive Hungary ipari kiállítások Magyarország legjelentősebb üzleti ipari találkozója 2022-ben.

 

A kiállításon bemutatásra kerültek a nemzetközi gépgyártási módszerek, a hegesztéstechnika, valamint a járműipar főbb változásai. A kiállításon kiemelték, hogy a jövő egyértelműen az olyan technológiáké, mint a mesterséges intelligencia alapú szoftverek, a robotizáció és az automatizáció.

 

Magyarország célja, hogy élvonalba kerüljön a jövő technológiákban

 

A kiállítók szintén komoly tényezőnek nevezték az alternatív hajtási formákat és a hidrogén használatát az iparban. Ezt a két technológiai módszert rengeteget fogjuk hallani a jövőben, ha az ipar fejlesztéséről lesz szó. Többek között bejelentették, hogy Magyarországon fejlesztésnek indul a hidrogénalapú teherszállítás és kiépítik az ehhez kapcsolódó töltőinfrastruktúrát is.

 

A kiállításon számos kisebb konferenciákat és továbbképzéseket is tartanak, ahol a közönség a modern hegesztéstechnikáról, a digitalizációról, az e-mobilitásról, a 3D nyomtatásról, a papírmentes logisztikáról és az akkumulátorok gyártásáról tanulhat.

 

Forrás: MTI
CS.SZ.

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2022. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu