Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.05.18. - Saturday, Erik napja van.

Belföldi hírek

A jövő technológiák az energia problémákat is megoldják

2023. January 09. 13:01
A jövő technológiák az energia problémákat is megoldják

Magyarországon egyre több olyan épületet terveznek, amelynek energiaigényét a legmodernebb technológiákkal tervezik biztosítani.

A jelenleg tapasztalható világgazdasági nehézségek és az energiapiacot érintő problémák miatt egyre fontosabb, hogy egy cég milyen technológiával tudja kivitelezni az energiaellátást. Természetesen ebben az iparágban is a legkorszerűbb technológiák jelentik a legjobb választást.

 

Az MTK (Magyar Testgyakorlók Köre) Budapest jelenleg egy vadonatúj multifunkciós sportcsarnokot épít Budapesten, amelynek hőtermelését modern termálkutakkal kívánják megoldani a tervezők.

 

A nehézségeket csak a korszerű rendszerek tudják megoldani

 

Az innovatív lehetőségekkel teli sportpark a budapesti Kerepesi úton épül és egy hatalmas, mintegy 100 ezer négyzetméteres parkban lesz megtalálható. A legelső építési munkálatok már elindultak az említett helyszínen, a jövő technológiákhoz kapcsolódó beruházások azonban csak ezt követően kezdődnek.

 

A komplexum igényeit az építő elsődlegesen újszerű és megújuló forrásokkal szeretné kielégíteni. A mérnökök a cél érdekében egy olyan gépészeti berendezést hoznak létre, amelynek köszönhetően a termálkút a csarnok összes fűtési, valamint melegvíz használati igényét biztosítani tudja.

 

A sportlétesítményben a jövőben számos skybox és VIP helyiség is kialakításra kerül.

 

Forrás: Magyar Építők
CS.SZ.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu