Belföldi hírek

H I R D E T É S
2023.02.08. - szerda, Aranka napja van.

Belföldi hírek

A jövő anyagairól és technológiájáról rendeztek konferenciát

2022. szeptember 22. 18:35
A jövő anyagairól és technológiájáról rendeztek konferenciát

Jövő technológiákhoz és anyagokhoz kapcsolódó konferenciát rendeztek Budapesten.

Szeptember közepén rendezték Magyarországon a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Innovációs Központjának (MOME IK) a jövő technológiákról és jövőbeli anyagokról szóló konferenciáját. A Future Materials , az az a “A jövő anyagai” című konferencián számos új megoldást ismerhettek meg a résztvevők.

 

A szeptember 15-én és 16-án megrendezett eseményen kiállítások, előadások, workshopok és beszélgetések színesítették a programokat. A rendezvény egyik fő célja, hogy összekösse a designereket és az anyag kutatókat a szektor többi szakembereivel.

 

A jövő anyagait kutatják a szakemberek

 

A konferencia egyik legérdekesebb előadása az volt, amikor a szakemberek felvázolták, hogy az autó ülések, a lakástextilek vagy éppen a ruhák milyen anyagból készülnek majd 20-30 év múlva.

 

A jövő modern anyagairól szóló eseménysorozatot 2022-ben rendezték meg először. A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem zugligeti campusán tartandó konferencia másik fő célja az volt, hogy a jövőbeli generációs anyagok fejlesztését és használatba vételét előre vetítsék, majd felgyorsítsák.

 

Forrás: Kultura, Octogon
CS.SZ.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2023. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu