Belföldi hírek

H I R D E T É S
2021.11.28. - vasárnap, Stefánia napja van.

Belföldi hírek

A Hungarikum törvényt is elfogadhatja a Ház

2012. április 02. 05:23
A Hungarikum törvényt is elfogadhatja a Ház
Az Országgyűlés április 2-án, hétfőn a napirend előtti felszólalások és az interpellációs blokk után többek között elfogadhatja az új hungarikumtörvényt.
A Ház újabb jogszabályt fogadhat el a devizaeladósodás megakadályozása érdekében, a képviselők ezúttal határozati javaslatban kezdeményezhetik a pénzügyi rendszer alapismereteinek általános és középiskolai tananyagba emelését. A helyi adókról szóló törvény módosításával pedig várhatóan egymilliárdos összegű telekadó fizetésére kötelezhetik a Liszt Ferenc-repülőtér tulajdonosát.

Az Országgyűlés

Az Országgyűlés április 2-án elfogadhatja az új hungarikumtörvényt is

 


A munkahelyi dohányzást korlátozó törvény kisebb változtatásáról kezdődhet vita a Parlamentben. A fideszes Mengyi Roland és a kereszténydemokrata Stágel Bence azt javasolja, hogy a tűz- és robbanásveszélyes munkahelyen dolgozóknak is lehessen zárt légterű dohányzóhelyeket kijelölni.

A fideszes Dr. Mengyi Roland

A fideszes Dr. Mengyi Roland munkahelyi dohányzást korlátozó törvénhez nyújtott be módosítást

 


Az új hungarikumtörvényt is elfogadhatják a képviselők, amely szerint a Hungarikum olyan kiemelésre méltó értéket jelöl, amely a magyarságra jellemző tulajdonságával, egyediségével, különlegességével és minőségével a magyarság csúcsteljesítménye.MTI/MCOnet
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2021. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu