Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.05.27. - Monday, Hella napja van.

Belföldi hírek

A Hewlett-Packard lett a magyar kormány 30. stratégiai partnere

2013. September 05. 10:59
A Hewlett-Packard lett a magyar kormány 30. stratégiai partnere
Szijjártó Péter külügyi és külgazdasági államtitkár mint a kormny képviselője, valamint a HP Magyarország képviseletében Gonda Gábor vezérigazgató írta alá a megállapodást Budapesten.


Stratégiai megállapodást kötött a kormány a Hewlett-Packard Magyarország Kft.2013.szeptember 4-én azt is bejelentették, hogy a HP 175 új munkahelyet hoz létre hazánkban. Szijjártó Péter hozzátette: az eddigi megállapodások nyomán a nagyvállalatok 3500 új munkahely létrehozását jelentették be, ehhez jön még további 175. Gonda Gábor vezérigazgató hangsúlyozta, a létszámbővítés annak köszönhető, hogy a HP nemzetközi tendert nyert. . A cég közlése szerint a bővítés a Service Desk részleget érinti, ahol a HP az egyik vezető nemzetközi biztosítótársaság alkalmazottainak nyújt majd telefonos és távoli elérésű IT ügyfélszolgálati támogatást német és angol nyelven.

Szijjártó Péter külügyi és külgazdasági államtitkár

 

Szijjártó Péter külügyi és külgazdasági államtitkár a Hewlett-Packarddal való együttműködés aláírásakorSzijjártó Péter államtitkár szólt arról is, hogy ha valaki a válság után létrejövő új viszonyokhoz nemcsak alkalmazkodni akar, hanem bátor stratégiát mer kidolgozni és végrehajtani, akkor kellően erős pozíciót tud majd elfoglalni. "A válság után az lesz erős, aki legtöbb ember számára biztosít munkát" - mondta az ünnepségen. Elmondása szerint a HP hozzájárul az ország sikeréhez, a megállapodással - ami azonos a nemzetgazdasági célokkal - mindenki nyer, a hazai kkv-k új lehetőséget kapnak a bővítésre beszállítóként.
Fotó: Árvai Károly

MTI/MCOnet
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu