Belföldi hírek

H I R D E T É S
2021.05.13. - csütörtök, Szervác napja van.

Belföldi hírek

A Groupama Biztosító pénzt oszt vissza ügyfeleinek

2020. december 29. 14:42
A Groupama Biztosító pénzt oszt vissza ügyfeleinek

Biztosítótársaságtól nem megszokott módon a Groupama Biztosító összesen több mint 700 millió forintot oszt vissza kgfb-s ügyfeleinek. Rendhagyó tettüket azzal indokolták, hogy a járvány miatt kisebb volt az autós forgalom, ezáltal a balesetek száma is csökkent.  

Jól járnak a Groupama ügyfelei, összesen ugyanis hétszázmillió forintot juttat vissza klienseinek a biztosító, amiért idén kevesebb autóbaleset történt. 250 ezer ügyfelet érint e gesztus. A pénzt arányosan osztják el a december 28-án hatályos kötelező gépjármű-felelősségbiztosításának (kgfb) egyhavi díjrészével. Fejenként 1500-7500 forintról van szó. 

 

Kevesebb baleset történt idén

 

A Groupama Biztosító ügyfeleinek ez az egyszeri összeget ajánlja fel. Az ügyfél döntheti el, hogy a térítés milyen formában váljon a javára. Az összeget kérhetik egyszeri átutalással, esetleg meglévő kgfb-szerződésükbe is beszámíttathatják. A Groupama fenntartja annak lehetőségét is, hogy az ügyfél jótékonysági célra ajánlja fel a pénzt a kijelölt szervezetek javára. Ha a kliens nem nyilatkozik arról, hogyan szeretné visszakapni a pénzét, a biztosító eleve adományként juttatja tovább. 

 

Az ügyfelek ide kattintva érhetik el a Groupama oldalán található részleteket arról, milyen módon tudnak nyilatkozni vagy éppen adományozni.  

 

    

 

M. A. 

Forrás: mti

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2021. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu