Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.07.19. - Friday, Emília napja van.

Belföldi hírek

A Foglalkoztatás 2020 programban 182 millió forint érhető el

2020. August 15. 15:08
A Foglalkoztatás 2020 programban 182 millió forint érhető el

Szeptember 10-ig lehet pályázatokat beadni a Foglalkoztatás 2020 programban, amelyben 182 millió forint érhető el megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatásának támogatására - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért felelős államtitkár.

Fülöp Attila elmondta, hogy ötödik alkalommal írták ki a pályázatot, amelynek célja a megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatását és munkaerőpiaci integrációját segítő programok támogatása. A pályázaton elnyerhető legkisebb támogatás egymillió, a legnagyobb nyolcmillió forint. Fontos újítás, hogy csak olyan pályázat adható be, amelynek benyújtója együttműködik nyílt piaci cégekkel, hogy a megváltozott munkaképességűek által előállított termékek, szolgáltatások megjelenjenek a piacon - fűzte hozzá az államtitkár.

 

A Foglalkoztatás 2020 programban 182 millió forint érhető el

 

A szociális ügyekért felelős államtitkár beszélt arról, hogy a pályázatok benyújthatók a Nemzeti Fogyatékosságügyi és Szociálpolitikai Központ internetes oldalán, az nfszk.hu-n, ahol a pályázáshoz szükséges minden információ megtalálható. Hozzátette, a támogatások legfontosabb célja, hogy azok is naponta dolgozhassanak, akiknek a munkaképességük valamiért megváltozott.

 

MTI/T.D.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu