Belföldi hírek

H I R D E T É S
2019.09.16. - hétfő, Edit napja van.

Belföldi hírek

A Fidesz úgy kormányozna, ahogy Debrecent is irányítja

2009. augusztus 20. 11:49
A Fidesz úgy kormányozna, ahogy Debrecent is irányítja
Aki tudni szeretné, mit tenne a Fidesz, ha kormányon lenne, nyugodtan ellátogathat Debrecenbe, ahol még Szabó Zoltán is láthatná, mi történt az alatt az idő alatt, amely alatt a szocialista-szabad demokrata koalíció a tönk szélére juttatta az országot - reagált Kósa Lajos, Debrecen fideszes polgármestere közleményben vasárnap Szabó Zoltán szocialista képviselő sajtótájékoztatójára.
Kósa leszögezte: már Varga Zoltán és Nyakó István szocialista politikusok korábbi megnyilvánulásait tételesen cáfolta és elmondta, hogy ami nem igaz, akkor is hazugság marad, ha többször és más helyeken mondják is el. A polgármester emlékeztetett, hogy az Állami Számvevőszék 2008 decemberében ellenőrizte Debrecent, s a "város gazdálkodását és működését teljesen rendbenlévőnek találta".

Szabó Zoltán egyebek között arról beszélt vasárnapi sajtótájékoztatóján, hogy "aki meg akarja tudni, hogy milyen lenne a Fidesz kormányon, nézze meg, mit művel az általa vezetett önkormányzatokban, mit tesz az adófizetők pénzével".


Forrás: fidesz.hu


-kt-

Debrecen Online - debon.hu


Szólj hozzá Debrecen fórumán
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2019. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu