Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.05.18. - Saturday, Erik napja van.

Belföldi hírek

"A fiatal generáció csodákra is képes"

2017. September 13. 13:46

Jakab István, az Országgyűlés alelnöke a Magyar Termék Nagydíj átadása után interjú keretében az innováció és kreativitás lehetőségeiről beszélt, szerint az elkövetkezendő években a fiatal generáció csodákra is képes lehet.

Jakab István szerint a legkorszerűbb és leginnovatívabb termékek mutatják meg, hogy milyen hatalmas a verseny a világban. Ezekben a termékekben szavai szerint nem csak a digitális technológia, és a korszerű ipari eljárás jelenik meg, hanem a kultúra is. Meggyőződése, hogy ma már Magyarországon léteznek olyan struktúrák, ahol a kiváló, a megvalósítható innováció támogatást és segítséget kap, melynek köszönhetően a gondolat egy kiváló termékben születhet újjá.

 

"Ha az innováció támogatást és segítséget kap, akkor egy kiváló termékben születhet újjá"

 

Jakab István úgy gondolja, hogy aki átvehette a Magyar Termék Nagydíj elismeréseit, azok elmondhatják: "íme, az én termékem megmérettetett, és egy magas minőségű termék érhető el mindenki számára". Hangsúlyozta, hogy ma már nincs határ, olyan szinteket lépett át a tudomány, amelyek csak újabb lehetőségeket teremtenek. "Hiszek abban, hogy a mai fiatal generáció egy másfajta gondolkozással csodákra is képek."

 

/T.D.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu