Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.05.19. - Sunday, Ivó, Milán napja van.

Belföldi hírek

A devizahiteleseknek is tudnak tájékoztatást adni ezentúl a Kormányablakokban

2011. October 14. 05:38
A devizahiteleseknek is tudnak tájékoztatást adni ezentúl a Kormányablakokban
Szabó Erika, a területi közigazgatásért és választásokért felelős államtitkár csütörtökön bejelentette: október 17-től 31 új ügykör fog a Kormányablakokhoz kerülni, a más meglévő 30 ügykör mellé.
Így ezentúl a Kormányablakokban lehetőség lesz például fogyasztóvédelmi panaszokat bejelenteni, TAJ-kártya, európai egészségbiztosítási kártya igénylését, valamint őstermelői igazolvány kiadása iránti kérelmet benyújtani, továbbá bejelentést tenni parlagfűvel "fertőzött" ingatlanról vagy építőipari kivitelezési tevékenység megkezdéséről.  Ha valaki veszélyes anyaggal, veszélyes készítménnyel folytat tevékenységet, azt is bejelentheti majd a kormányablakokban, ahol lesz lehetőség például természetes fürdőhely kijelölésének eljárására is.

Dr. Szabó Erika

Dr. Szabó Erika Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium,  Területi Közigazgatásért és Választásokért Felelős Államtitkára


Szabó Erika elmondta, az ügykörbővülés külön költséget nem jelent, a szükséges informatikai háttér is rendelkezésre áll. Kitért arra is, hogy a kormányablakok munkatársai a devizahitelesek megsegítése érdekében hozott intézkedésekről is tudnak tájékoztatást adni az érintetteknek.


Forrás: fidesz.hu

-kt-

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu