Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.06.20. - Thursday, Rafael napja van.

Belföldi hírek

A Budapesti Olimpiai Központról is szavazhat a Parlament

2012. June 11. 05:13
A Budapesti Olimpiai Központról is szavazhat a Parlament
A második Orbán-kormány első két évéről tart politikai vitanapot, valamint a Budapesti Olimpiai Központ, vagyis a Puskás Ferenc Stadion rekonstrukciójáról is szavazhat az Országgyűlés eheti háromnapos ülésén.

A parlament június 11-én, hétfőn kezdi munkáját. Elsőként a Roma Integráció Évtizede Program stratégiai terv és a Nemzeti Társadalmi Felzárkózási Stratégia összhangjáról szóló jelentést fogadhatja el ma a Ház, majd döntenek az afganisztáni Nemzetközi Biztonsági Közreműködő Erők (ISAF) műveleteiben történő további magyar katonai szerepvállalásról és a katasztrófavédelmi hozzájárulás eltörléséről.

Szavazás várható többek között a Budapesti Olimpiai Központ, vagyis a Puskás Ferenc Stadion és környéke rekonstrukciójáról is.  Végül a cégnyilvánosságról, a bírósági cégeljárásról és a végelszámolásról szóló törvénymódosításról kezdődik vita az esti órákban.

Az Országgyűlés

A Parlamentben ismét háromnapos üléshét leszKedden a Nyugdíjreform és Adósságcsökkentő Alap 2011. május 31. és 2011. december 31. közötti üzleti évéről szóló beszámolóról kezdődhet vita.

Csütörtökön kizárólag a második Orbán-kormány első két évének értékelése lesz napirenden. Az összesen 4 óra 20 perces időkeretesre tervezett vitában a kabinet 40 percben nyilatkozhat, amit a kormányoldal és az ellenzék egyaránt összesen 130-130 percben véleményezhet. MTI/MCOnet
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu