Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.06.21. - Friday, Alajos napja van.

Belföldi hírek

A British Telecom újabb munkahelyeket teremt Magyarországon

2014. May 12. 10:18
A British Telecom újabb munkahelyeket teremt Magyarországon

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter jelentette be, hogy a  világ egyik legnagyobb távközlési szolgáltatója, a British Telecom (BT) magyarországi munkavállalóinak létszáma elérte az ezret, és a cég további létszámbővítést tervez.

A cég budapesti és debreceni irodáiban dolgozó szakemberek több mint háromezer nemzetközi ügyfelet szolgálnak ki. Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a tájékoztatón kiemelte, hogy a BT létszámbővítése a szolgáltató szektorban valósult meg, amely a magyar gazdaság egyik kiemelt ágazata. A kormány gazdaságpolitikai és munkahely-teremtési céljaihoz jól illeszkedik a vállalat törekvése, azaz hogy egyre több magas hozzáadott értékű szolgáltatást nyújt Magyarországról, valamint bővíti a magasan képzett foglalkoztatottak számát.

 

 

Varga Mihály: A British Telecom újabb munkahelyeket teremt Magyarországon

 A British Telecom megerősítette: folytatja magyarországi tevékenysége bővítését, újabb munkahelyeket teremt elsősorban ügyfélmenedzsment és üzleti támogató szolgáltatások terén. A BT Magyarországon működő Európai Szolgáltató Központjában a következő 12 hónapban további 150-200 magasan képzett fiatal munkaerő kezdi meg a munkát."Magyarország kiváló üzleti helyszín számunkra, hiszen itt magasan képzett, több nyelven beszélő, innovatív munkaerő áll rendelkezésünkre" - fogalmazott Rogier Bronsgeest, a BT Glbális Ügyfélmenedzsment elnöke.

 

MTI/MCOnet

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu