Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.07.15. - Monday, Henrik napja van.

Belföldi hírek

A Belügyminisztérium 2014-ben 1 milliárd 50 millió forinttal támogatja a polgárőrség munkáját

2013. October 20. 21:15
A Belügyminisztérium 2014-ben 1 milliárd 50 millió forinttal támogatja a polgárőrség munkáját

Az Országos Polgárőr Szövetség (OPSZ) október 23-i ünnepségét tartotta Budapesten, amelyen Kontrát Károly, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára tett jelentős bejelentést.

Kiderült: 300 zmillió forinttal egészítette ki a kormányzat a polgárőr szövetség idei 700 millió forintos támogatását , ráadásul jövőre 1 milliárd 50 millió forinttal támogatják a szervezet munkáját.Kontrát Károly: 300 millió forint plusz a polgárőrségnek

Kontrát Károly közölte a kormány és a minisztérium stratégiai partnerként tekint a polgárőrségre és minden segítséget megad ahhoz, hogy a szervezet még professzionálisabban működjön. Az államtitkár ünnepi beszédében elmondta: "Hiszem, hogy Magyarország újra egységes és erős lesz, amelyre tisztelettel néznek szerte a világon".

Túrós András

 

Az OPSZ elnöke, Túrós András megköszönte a Belügyminisztériumnak a támogatást

 

 


Túrós András, az Országos Polgárőr Szövetség elnöke megköszönve a különtámogatást, azt mondta: az a legjobbkor érkezett. Elmondta, a polgárőr egyesületek így még az idén 150-200 ezer forinthoz juthatnak a hátralévő bűnmegelőzési feladatokhoz.


MTI/MCOnet

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu