Belföldi hírek

H I R D E T É S
2023.09.30. - Saturday, Jeromos napja van.

Belföldi hírek

A 3D-s tanulásról indít szakirányú továbbképzést az AVKF

2022. April 19. 20:31
A 3D-s tanulásról indít szakirányú továbbképzést az AVKF

Az Apor Vilmos Katolikus Főiskola egészen egyedülálló képzést indított. A főiskola a digitalizációval fejleszt.

Egyedülálló képzés indult az Apor Vilmos Katolikus Főiskolán (AVKF), jelentették be a felsőoktatási intézmény budapesti campusán. A bemutató napon a résztvevők a továbbképzés jellemzői és feltételei mellett már a képzésen használt eszközökkel is megismerhedhettek.

 

A szakirányú továbbképzés alatt a hallgatók olyan eszközöket használnak majd, amelyek mind a 3D-s nyomtatáshoz, a 3D-s modellezéshez és a virtuális valósághoz (VR) kapcsolódnak.

 

Az órákon végig alkalmazzák a hallgatók a 3D-s tanulást, amely azt jelenti, hogy a hagyományos tanulási környezetet olyan egyedi és modern digitális tárgyakkal egészítik ki, mint a virtuális valóság, vagy a robotika.

 

A robotika és a 3D-modellezés a felsőoktatásban is hatékony megoldás

 

A modern eszközökkel a tanítás és a tanulás sokkal érdekesebb és hatékonyabb lesz, amely a főiskola szerint az eredményekben is meg fog mutatkozni. A hallgatók az úgynevezett CAD/CAM-modellezést is megtanulják, ami nagy előnyükre válik karrierjük során.

 

A főiskola jól felszerelt, modern termekben tartja a képzést, a digitális technológiától pedig azt várják, hogy a tanulási hatékonyságot megsokszorozza.

 

Forrás: Magyar Kurír
CS.SZ.

 

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2023. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu