Belföldi hírek

H I R D E T É S
2019.08.18. - vasárnap, Ilona napja van.

Belföldi hírek

8 milliárd forint fejlesztésre 4 milliárdos uniós támogatást nyertek a magyar KKV-k

2015. május 05. 11:06
8 milliárd forint fejlesztésre 4 milliárdos uniós támogatást nyertek a magyar KKV-k

Rákossy Balázs európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkár számolt be a 2014-2020 közötti Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) tavaly októberben meghirdetett pályázatainak eredményéről.

Mindkét kis- és középvállalkozásokat támogató pályázatot óriási érdeklődés kísérte. Május elején megszülettek az első jogerős támogatói döntések: a két felhívás keretében első körben összesen 107 vállalkozás közel 4 milliárd forint uniós támogatást nyert el. A fejlesztések összértéke pedig csaknem 8 milliárd forint.

Rákossy Balázs emlékeztetett: a 2014-2020-as időszakban a rendelkezésre álló uniós források 60%-a kifejezetten a magyar gazdaság fejlesztésére fordítja a Magyar Kormány.

Rákossy Balázs európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkár

 

Rákossy Balázs európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkár ismertette a GINOP első eredményeit

 
A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program minden idők legnagyobb hazai gazdaságélénkítő programjának egyik zászlóshajója.  A GINOP  „Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése” című pályázatának célja a kiemelt iparágakban fejleszteni kívánó hazai mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése.

A „Mikro-, kis-, és középvállalkozások piaci megjelenésének támogatása” című pályázat támogatja a külpiacra jutást elősegítő szolgáltatások igénybevételét, marketingtevékenységeket, szolgáltatásokat, idegen nyelvű honlap létrehozását és piackutatás elvégzését is.NGM/MCOnet

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2019. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu