Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.07.22. - Monday, Magdolna napja van.

Belföldi hírek

75 milliárd támogatás a TÁMOP keretén belül

2012. April 24. 05:43
75 milliárd támogatás a TÁMOP keretén belül
A gazdaság és a munkaerőpiac változásához igazodó képzések támogatására a Társadalmi Megújulás Operatív Programban (TÁMOP) eddig összesen 75 milliárd forint támogatásban részesültek az erre pályázók.


Tavaly az Új Széchenyi Terv (ÚSZT) képzési pályázatai a kis- és középvállalkozások munkahelyi oktatását támogatták, továbbá segítették a határon átnyúló együttműködést a szakképzés és felnőttképzés területén, az érdekképviseleti szervezetek kapacitásainak fejlesztését, és az önfoglalkoztatást.


Új Széchenyi Terv

Tavaly az Új Széchenyi Terv (ÚSZT) képzési pályázatai a kis- és középvállalkozások munkahelyi oktatását támogattákAz NFÜ közlése szerint az Új Széchenyi Tervben ugyancsak május elsejétől lehet az idén pályázni a 21 milliárd forint kerettel rendelkező munkahelyi képzések támogatására, az eddigieknél kedvezőbb feltételekkel. Számításuk szerint nagy érdeklődés várható a közép-magyarországi régióban, és a nagyvállalatok körében, továbbá újdonságnak számít, hogy nincs területi korlátozás, így a budapesti és Pest megyei székhellyel, telephellyel rendelkező vállalatok is pályázhatnak.MTI/MCOnet
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu