Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.06.15. - Saturday, Jolán napja van.

Belföldi hírek

45 új munkahelyet teremt a LISS Kft. Répcelakon

2017. April 05. 13:53
45 új munkahelyet teremt a LISS Kft. Répcelakon

A Vas megyei Répcelakon kétmilliárd forintos beruházást hajt végre a LISS Kft., amellyel legalább 45 új munkahelyet teremtenek. A korszerűbb termelést szolgáló új technológia próbaüzeme már zajlik.

A gázzal töltött patronokat gyártó cég jelenleg 326 embert foglalkoztat, a beruházással egy 3600 négyzetméter alapterületű új csarnokot építettek, és teljesen új, minden munkafázist érintő gyártási technológiát telepítenek. Érdi Zoltán tulajdonos ügyvezető-igazgató szerint az új üzem kapacitása először még nem lesz teljes, ám bővülésra van lehetőség.

 

A LISS Kft. kétmilliárd forintos beruházást hajtott végre, mellyel 45 új munkahelyet teremtett

A gázzal töltött patronokat gyártó cég kétmilliárd forintos beruházást hajtott végre, mellyel 45 új munkahelyet teremtett

 

A kft. termékeit belföldön és Európában, Észak-Amerikában, Közép-Amerikában, Dél- Amerikában, valamint Afrikában értékesítik. Fejlesztéseik folyamatosak, legyen szó új termékekről, a minőség javításáról, vagy kapacitásnövelésről. A cég elsősorban szén-dioxiddal töltött szóda- és habpatronokat, speciális patronokat, valamint szóda- és habszifon készülékeket gyárt.

 

/T.D.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu