Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.07.20. - Saturday, Illés napja van.

Belföldi hírek

360 új munkahelyet hoz létre az IT Services Hungary Kft.

2016. November 03. 13:24
360 új munkahelyet hoz létre az IT Services Hungary Kft.

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter bejelentette, hogy az IT Services Hungary (ITSH) Kft. három vidéki telephelyén, Szegeden, Debrecenben és Pécsen 4,6 milliárd forintos beruházással 360 új munkahelyet hoz létre.

Az ITSH a Deutsche Telekom-csoport tagja, a Deutsche Telekom pedig a világ egyik legnagyobb telekommunikációs vállalata, amely az élen jár a digitalizációban és az új ipari korszakra való átállásban. A beruházást a kormány 650 millió forinttal támogatja, amelynek révén az infokommunikációs vállalat még több céget tud majd kiszolgálni. A miniszter hansúlyozta, hogy a világgazdaság és az ipar új korszak előtt áll, ahol nagy a verseny a cégek és az országok között.

 

IT Services Hungary Kft.

Az ITSH már tíz éve működik Magyarországon, a cég és a kormány tavaly stratégiai együttműködési megállapodást is kötött 

 

Az országban működő 90 szolgáltató központ összesen 40 ezer magyar embernek ad munkát, az élen jár a fiatal munkavállalók Magyarországon tartásában. Szijjártó hozzátette, hogy az autóipari beruházásokat közvetlenül a szolgáltató központok beruházásai követik az idén is. Chris Wilson, az ITSH ügyvezető igazgatója elmondta, hogy együttműködnek több oktatási intézménnyel is, mert fontos, hogy a diákok megismerjék a legújabb technológiákat.

 

/T.D.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu