Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.06.19. - Wednesday, Gyárfás napja van.

Belföldi hírek

320 új munkahelyet teremt a Hell csoport

2017. July 01. 12:07
320 új munkahelyet teremt a Hell csoport

Átadták a Hell cégcsoport tulajdonában lévő Quality Pack Zrt. 30 milliárd forintos beruházását Szikszón, a 42 ezer négyzetméter alapterületű dobozgyár évi 1,2 milliárd darabos kapacitással képes világszínvonalon gyártani 250 milliliteres alumínium italdobozokat és hozzá doboztetőket.

Az ünnepélyes átadáson Szabó László, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára hangsúlyozta, hogy a gazdasági növekedés motorja a modern és innovatív technológiai megoldások alkalmazása, amelyre kiváló példa a Hell csoport legmodernebb és leghatékonyabb technológiát alkalmazó új gyára. A cégcsoport 2019 végére 320 új munkahelyet hoz létre, a dobozgyár pedig három éven belül újabb 150 embernek ad majd munkát.

 

Átadták a Hell cégcsoport tulajdonában lévő Quality Pack Zrt. 30 milliárd forintos beruházását Szikszón

Átadták a Hell cégcsoport tulajdonában lévő Quality Pack Zrt. 30 milliárd forintos beruházását Szikszón, alumínium italdobozokat gyártó üzem kapacitása képes világszínvonalon gyártani

 

A magyar tulajdonú vállalkozás beruházása tovább erősíti a csoport meghatározóó szerepét mind a magyar, mind pedig a nemzetközi piacon. Magyarország első alumíniumitaldoboz-gyára egyedülálló stratégiai pozíciót jelent a Hellnek az üdítőital- és energiaital-gyártásban, hiszen nincs másik olyan piaci szereplő a szektorban, amely a saját márkájú üdítőitalain és a töltőüzemen kívül italdobozgyárral rendelkezne. A beruházás 7 milliárd forint vissza nem térítendő támogatást kapott egyedi kormánydöntés keretében.

 

/T.D.

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu