Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.06.13. - Thursday, Antal, Anett napja van.

Belföldi hírek

230 új munkahelyet teremt Magyarországon a Pactera új globális fejlesztési központja

2014. June 24. 20:51
230 új munkahelyet teremt Magyarországon a Pactera új globális fejlesztési központja

Szijjártó Péter, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára jelentette be, hogy 11 millió eurós beruházással Magyarországon nyit fejlesztési központot az amerikai Pactera nemzetközi IT-tanácsadó cég.

Egyre több beruházás érkezik Magyarországra az üzleti szolgáltató szektor területére - emelte ki Szijjártó Péter. Az államtitkár elmondta, hogy Magyarországon több mint 80 szolgáltató és fejlesztő központ működik, 30 ezer embernek adva munkát. Magyarország lassan a szolgáltató és fejlesztő központok regionális európai központjává válik.

 

A Pactera Magyarországon nyitja meg globális fejlesztési központjátAntonio Montomoli, a Pactera SSC alelnöke kiemelte: a Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) és a magyar kormány nagy segítséget adott nekik a beruházással kapcsolatban, és ez volt az egyik oka annak, hogy Magyarországot választották befektetési helyszínnek. Szijjártó Péter hangsúlyozta, hogy a kormány a jövőben is hoz majd olyan döntéseket, amelyek még vonzóbbá teszik a magyar üzleti környezetet.

 

MTI/MCOnet

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu