Belföldi hírek

H I R D E T É S
2021.09.24. - péntek, Gellért napja van.

Belföldi hírek

2,3 milliárd forintos bővítést hajtott végre a Ferzol Kft.

2021. július 25. 12:00
2,3 milliárd forintos bővítést hajtott végre a Ferzol Kft.

Kapacitásbővítő nagyberuházást hajtott végre Szolnokon a Ferzol Kft. A bővítést 2,3 milliárd forintból kivitelezte a vállalat.

Tovább bővítette üzemeit a Ferzol Lemezmegmunkáló Kft. A cég székhelye Tápiószőlősön található, legújabb beruházásuk fő fókusza azonban a szolnoki telephely volt. A 2,3 milliárd forintos beruházásból közel 1 milliárd forintot az európai uniós pályázatokon nyert el a cég.

 

A beruházás elsődleges célja, hogy fejlesszék a Ferzol Kft. beszállítói képességét és munkáját. Ezt a fejlesztést főleg a termelőkapacitások kibővítésével és új telephelyek építésével érné el a cég, amely telephelyeket a termelésbe is bevonják.

 

A Ferzol Kft. a fémfeldolgozás, ezen belül pedig a lemezmegmunkálás területén tevékenykedik. A lemezmegmunkáláshoz a legmagasabb színvonalú, legkorszerűbb technológiát és gyártóeszközöket alkalmazzák. A cég három telephellyel rendelkezik. A tápiószőlősi székhelyükön kívül Szolnokon két üzemet is magukénak tudhatnak, ahol a gyártás folyik.

 

Új gyártócsarnokkal bővült a cég

 

A szolnoki beruházás során egy új üzemcsarnokot építettek Szolnokon, több mint 3200 négyzetméteren. Az új csarnok felépítésén kívül modernebb, jóval automatizáltabb élhajlító gépeket és lyukasztó-lézervágó eszközöket szereztek be. A beruházás nem csak az üzemeket érintette, hiszen a vállalat alkalmazottait is tovább képezték. Szakmai képzéseket tartottak, amelyek célja a szervezetfejlesztés volt.

 

A cégnek jelenleg több mint 500 alkalmazottja van, a legfrissebb beruházás pedig hosszú távon biztosíthatja a szolnoki telephelyen dolgozóknak a stabil jövedelmet.

 

Forrás: MTI, Ferzol Kft. hivatalos honlapja
CS.SZ.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2021. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu