Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.05.19. - Sunday, Ivó, Milán napja van.

Belföldi hírek

17 agrárszervezett kötött együttműködési megállapodást a Magoszal

2017. July 05. 12:47
17 agrárszervezett kötött együttműködési megállapodást a Magoszal

Együttműködési megállapodást kötött 17 agrárszervezet a Magyar Gazdakörök és Gazdaszervezetek Szövetségével arról, hogy szövetségben indulnak a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara novemberi választásán.

Jakab István, a Magosz elnöke hangsúlyozta, hogy az agrárélelmiszer-gazdaság képviselőinek összefogása uniós szinten is példaértékű lehet. Kihívásként említette, hogy a szakmai szervezeteknek a technológiák, a klíma és a környezeti feltételek, valamint a nemzetközi piacok változásaira is választ kell találniuk, továbbá a vízgazdálkodást is kihívásként nevezte meg. Kiemelte, hogy  a világpiacon csak jól szervezett szakmai együttműködéssel lehet sikeresen megjelenni, ezért nemcsak a termelők, hanem a kereskedők és a feldolgozók képviseletére is szükség van.

 

Együttműködési megállapodást kötöttek az agrárszervezetek a kamarai választásokra

Együttműködési megállapodást kötött 17 agrárszervezet a Magyar Gazdakörök és Gazdaszervezetek Szövetségével

 

A most aláírt megállapodás az 5 éve kezdődött együttműködés folytatása, amelyet akkor 12 szakmai szervezet kötött. A Magosz július 15-ig benyújtja a nyilvántartásba vételi kérelmet, hogy az együttműködés résztvevőivel hivatalosan is elindulhasson a november 3-ára kitűzött kamarai választásokon - közölte Jakab István.

/T.D.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu