Belföldi hírek

H I R D E T É S
2022.05.28. - szombat, Emil, Csanád napja van.

Belföldi hírek

1,1 milliárd forintos fejlesztéssel bővült a Pek-Snack Kft.

2021. augusztus 23. 11:26
1,1 milliárd forintos fejlesztéssel bővült a Pek-Snack Kft.

Kapacitásnövelő beruházást hajtott végre Somogy megyei üzemében a fagyasztott pékáru készítésével foglalkozó Pek-Snack Kft.

Nagyberuházásnak mondható fejlesztéseket hajtott végre Somogy megyei üzemében a Pek-Snack Kft. A fagyasztott pékáruk készítésével foglalkozó vállalat 1,1 milliárd forintból bővítette az Igal városban működő üzemének gyártási kapacitását. Az üzem ezentúl 40%-kal több készítményt képes gyártani.

 

A vállalat már több mint 20 éve foglalkozik Magyarországon fagyasztott pékáruk készítésével. A cég magyar tulajdonban álló családi vállalkozásként alakult, 2015 óta azonban az Oriens pénzügyi befektető tulajdona. A vállalat üzeme mára Magyarország egyik legkorszerűbb sütőipari üzemének mondható

 

Magyarországon mintegy 1800 látványpékséggel rendelkeznek

 

Az elmúlt években a cég már nem csak Magyarország, hanem Közép-Európa egyik legjelentősebb látványpékség hálózatává vált. A jelenlegi beruházás által egy vadonatúj automatizált gyártósort és egy kelesztő-sokkoló egységet szereztek be. A fejlesztés által a cég még korszerűbb körülmények között és az eddiginél is innovatívabb technológiákkal folytathatja a gyártást.

 

A Pek-Snack Kft. a jelenlegi nagyberuházást követően sem áll le a fejlesztésekkel. A következő időszakban folyamatosan tovább bővítenek majd, hogy minél több családnak biztosítsanak megélhetést.

 

Forrás: MTI, Pek-Snack Kft.
CS.SZ.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2022. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu