Belföldi hírek

H I R D E T É S
2023.03.28. - kedd, Hajnalka napja van.

Belföldi hírek

Kanadában kötötte meg a kormány a Linamarral a stratégiai megállapodást

2013. június 20. 10:01
 Kanadában kötötte meg a kormány a Linamarral a stratégiai megállapodást
A magyar kormány nevében Cséfalvay Zoltán, a nemzetgazdasági minisztérium gazdaságstratégiáért felelős államtitkára látta el kézjegyével a soron következő stratégiai együttműködési megállapodást.

A kanadai Guelphben került sor az ünnepségre, amelynek során Linda Hasenfratz, a vállalat vezérigazgatója, a Linamar Hungary Zrt. felügyelőbizottságának elnöke és Cséfalvay Zoltán aláírták az együttműködést.

"A Linamar azt az ambiciózus célt tűzte ki maga elé, hogy az árbevételét 2020-ig megháromszorozza, amiben a magyarországi telephelyeknek is jelentős szerep juthat" - nyilatkozott az MTI-nek  Cséfalvay Zoltán.


LINAMAR Hungary

A LINAMAR Hungary Autóipari és Gépgyártó Részvénytársaság a LINAMAR CORPORATE CANADA  európai csoportjának legnagyobb tagjaA LINAMAR Hungary Autóipari és Gépgyártó Részvénytársaság a LINAMAR CORPORATE CANADA  európai csoportjának legnagyobb tagja.A LINAMAR Hungary Autóipari és Gépgyártó Részvénytársaság  az elődcég Mezőgép Rt sok évtizedes szakértelmével és tapasztalatával illetve az anyavállalat  LINAMAR  Corporate támogatásával az európai autó és gépipar egyik legfontosabb beszállítója valamint az európai mezőgazdasági gépgyártás egyik legnagyobb gyártója akar lenni.


Az 1992-ben alapított Linamar Hungary Zrt. székhelye Békés megyében, Orosházán található, emellett működik egy telephelye Békéscsabán is. A társaság Magyarországon több mint 2100 főt foglalkoztat, jelentős belföldi beszállítói háttérrel rendelkezik, és kutatás-fejlesztési tevékenységet is végez.


MTI/MCOnet

Fotó: linamar.hu


Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2023. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu