Belföldi hírek

H I R D E T É S
2023.06.02. - Friday, Anita, Kármen napja van.

Befektetés - hitel

Tempó Vállalkozói Hitel - Raiffeisen Bank - hitel

2007. July 19. 14:45
Tempó Vállalkozói Hitel - Raiffeisen Bank - hitel
Raiffeisen Bank - hitel - Pörgessük fel vállalkozásunkat Tempó Vállalkozási hitellel!
Raiffeisen Bank - hitel - Pörgessük fel vállalkozásunkat Tempó Vállalkozási hitellel! Az RB legújabb konstrukciója Tempó Vállalkozási hitel névvel került bevezetésre az RB hitelkonstrukciói közzé.

A termék sajátossága a tárgyi fedezet nélkül igénybe vehető 25 millió forint hitelösszeg Hitelgarancia Zrt. készfizető kezessége mellett. A hitel termék maximum 1 éves futamidőre vehető igénybe, tárgyi fedezet bevonása nélkül.
A hitel konstrukció igénybevételéhez a cég többségi magánszemély tulajdonosának készfizető kezessége szükséges.
A hitel konstrukció előnye, hogy összege elérheti az árbevétel 20 %-át, ugyanakkor nincs kötelező negyedéves feltöltési kötelezettség.
A hitel a szabad felhasználás mellett más Banknál felvett tárgyi fedezetű hitel kiváltására is alkalmas kedvező kondíció mellett.
A Hitelgarancia Zrt. kezességvállalási kérelme egyszerűsített, gyorsított eljárásban kerül elbírálásra.
A hitel bankszámlahitelként, rövid kölcsönként, vagy rulíozó hitelként is igényelhető, forint, euró és svájci frank alapon is.
A hitelhez kapcsolódik az RB nyereményjátéka, amelyen 2007. május 27-től 2007. december 31-ig mindazon vállalkozások vehetnek részt, amelyek vállalkozói hitelt igényelnek, a hitel folyósításra kerül, és a vállalkozás nem fizeti vissza maradéktalanul a hitelt az akció időtartama alatt, valamint az nem kerül a Bank által felmondásra. További feltétel, hogy a Bank által feltett kérdésre tippelni kell, a tippet a www.raiffeisen.hu oldalon kell beregisztrálni.
Az a tippelő, amely válasza a legközelebb esik az RB által feltett kérdés helyes válaszához, egy Volvo S60-as személygépkocsival lesz gazdagabb.
További 20 Résztvevő (melyek a további 20 legpontosabb tippet adják) egy-egy darab, egyenként bruttó 150.000 Ft értékű MOL Vásárlási Utalvány Kártya üzemanyag-utalványt (Ajándék) kap.
További részletek a www.raiffeisen.hu oldalon.

Forrás: MCOnet Kft.

Tempó Vállalkozói Hitel - Raiffeisen Bank - hitel - Szóljon hozzá!

Hitel linkajánló: hitellink.mconet.biz

Küldjön egy képeslapot ismerősének!

A hír támogatója:

weblap gyártás, weblap menedzselés, Kereső optimalizálás. Minden ami Internet. www.mconet.biz, www.mconet.huKapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2023. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu