Belföldi hírek

H I R D E T É S
2022.05.17. - kedd, Paszkál napja van.

Befektetés - hitel

Raiffeisen Bank Magyarország - Bank - hitel

2007. június 10. 13:04
Raiffeisen Bank Magyarország - Bank - hitel
Bank - hitel - A magyar Raiffeisen Bank egyidős a hazai kétszintű bankrendszerrel. Az indulása óta egyenletesen és meggyőző dinamikával növekedő bank mára a magyar pénzügyi szféra egyike.
Bank - hitel - Raiffeisen Bank Magyarországon

A magyar Raiffeisen Bank egyidős a hazai kétszintű bankrendszerrel. Az indulása óta egyenletesen és meggyőző dinamikával növekedő bank mára a magyar pénzügyi szféra egyik meghatározó, univerzális pénzügyi szolgáltatásokat nyújtó szereplőjévé vált. Eredményeinket a hatékonyságot javítva, új termékeket bevezetve, a belső szervezetet folyamatosan megújítva értük el, mindvégig szem előtt tartva vállalati, önkormányzati és magánügyfeleink magas színvonalú kiszolgálását.

Üzletágak

A Raiffeisen Bank rugalmasan alakítja szolgáltatásait, alkalmazkodva ügyfelei elvárásaihoz. A lakossági üzletág a magyarországi bankok között egyedülálló módon minőségi, háromszintű kiszolgálásban részesíti magánügyfeleit (Lakossági, Prémium, Private Banking szolgáltatások). A vállalati üzletágon belül, a kis- és középvállalatok számára speciális termékeket és szolgáltatásokat alakított ki a bank. Az 1994-től működő önkormányzati üzletág pedig önkormányzati partnerei számára nyújt teljes körű banki szolgáltatásokat.

További információk a Raiffeisen Bankról:


www.raiffeisen.hu

Raiffeisen Bank Magyarország - Bank - hitel - Szóljon hozzá!

Hitel linkajánló: hitellink.mconet.biz
Küldjön egy képeslapot ismerősének!

A hír támogatója: Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: magyarország.mconet.biz
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2022. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu