Belföldi hírek

H I R D E T É S
2019.09.16. - hétfő, Edit napja van.

Befektetés - hitel

OTP Deviza Lakáshitel PROFI terméke mellett igényelhető - Hitel

2007. november 11. 08:58
OTP Deviza Lakáshitel PROFI terméke mellett igényelhető - Hitel
Hitel - A mai cikkünkben az OTP Deviza Lakáshitelt mutatjuk be, Svájci frankban Forintban fix és alacsony törlesztéssel konstrukció az OTP Lakástakarékpénztár PROFI terméke mellett igényelhető.

A lakástakarékpénztári szerződések mellett felvehető lakáshitel kiemelkedő előnye, hogy Ön a szükséges pénzösszeghez azonnal hozzájuthat, ugyanakkor a lakáscélú megtakarítás(ok)hoz kapcsolódó állami támogatásról és a lakástakarékpénztárban elhelyezett megtakarítás(ok) kamatairól sem kell lemondania.

Amennyiben Ön ezt a konstrukciót választja, a hitel visszafizetése alatt háromféle módon törleszti hitelét, a következők szerint:

Az OTP Lakástakarék szerződés fennállása (a futamidő első 49 hónapja) alatt a hiteldíj (kamat és kezelési költség) az OTP Jelzálogbanknak, az OTP Lakástakarék havi betétbefizetése az OTP Lakástakarékpénztárnál vezetett megtakarítási számlára kerül megfizetésre.

Az OTP Lakástakarék kiutalási időszaka alatt (3 hónap) + 1 hónapig csak hiteldíj törlesztés történik az OTP Jelzálogbank részére.

Az OTP Lakástakarék szerződés kiutalásának időpontjában a megtakarítás összege (betét, állami támogatás, illetve a jóváírt kamat) a fennálló hiteltartozást csökkenti, majd ezt követően a hitelt annuitásos törlesztéssel kell visszafizetni a futamidő végéig.


Ki veheti igénybe a kölcsönt?

A hitelügylet legalább egyik adósa devizabelföldi magánszemély.

Általános feltétel a folyamatos - legalább 3 hónap időtartamú - munkaviszonyból származó rendszeres jövedelem, amelynek mértéke eléri a mindenkori nettó minimálbér összegét.

Ha jövedelme vállalkozásból származik, akkor az előző évi SZJA bevallás, vagy a negyedévente teljesített TB járulék befizetéséről szóló bizonylaton szereplő TB járulék 1 hónapra vetített összegének meg kell felelnie a mindenkori havi minimálbér járulékának.


Milyen további feltételek szükségesek a kölcsönigényléshez?

A hitel összegétől és futamidejétől függő OTP Lakástakarék szerződés(ek) megkötése. Az OTP Lakástakarék szerződést az OTP Jelzálogbank Zrt-re kell engedményezni.

A hitel / hitelbiztosítéki érték aránya területileg differenciált, a nyújtható hitel a hitelbiztosítéki érték akár 90 %-át is elérheti. Ha az igényelt hitel összege a meghatározott százalékot meghaladja, a hitel felvételéhez másik ingatlan is elfogadható fedezetként, illetve Jelzáloghitel Biztosítás is igényelhető.

A Fészekrakó program keretében igényelt lakáshitel esetén a hitelcél szerinti, fedezetként felajánlott ingatlan hitelbiztosítéki értékének 100%-áig is nyújtható hitel.

Az adós a fedezetül megjelölt ingatlannak tulajdonosa, és a hitelt a fedezetül megjelölt ingatlanra veszi fel.

A kölcsön az OTP Banknál vezetett lakossági folyószámláról törleszthető.


További információk a bankról:
www.otp.hu


Szóljon hozzá! - > OTP Deviza Lakáshitel PROFI terméke mellett igényelhető - Hitel

Hitel linkajánló: hitellink.mconet.biz

Küldjön egy képeslapot ismerősének!


A hír támogatója:

Weblap gyártás, Honlap készítés, Weblap menedzselés.
Pl.:Klíma DVD Hotel Autó Ingatlan Egészség Számítógép Kereső optimalizálás
Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: www.mconet.biz; www.mconet.huKapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2019. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu