Belföldi hírek

H I R D E T É S
2022.05.17. - kedd, Paszkál napja van.

Befektetés - hitel

OTP Bank Nyrt. www.otp.hu weboldal elemzése - Hitel

2007. augusztus 22. 10:05
OTP Bank Nyrt. www.otp.hu weboldal elemzése - Hitel
Hitel - Mai írásunkkal az OTP Bank Nyrt. neve alatt futó, 2004. áprilisában bejegyzett www.otp.hu weboldal elemzését mutatjuk be.
Cikkünk célja a bejelentkező oldal áttekinthetőségének, a lap funkcionalitásának vizsgálata az önkormányzatok részére nyújtott szolgáltatások bemutatása mellett.

A bejelentkező oldal bal felső sarkában megjelenő, reklámokból jól ismert új logó zöldes színe végig kíséri a teljes weboldalt hangsúlyozva a felső menüsort. A weboldal kiemelt helyére pozícionált felső menüsor tartalmazza a magánszemélyek, vállalatok, önkormányzatok és általános információkhoz mutató linkeket.

04_784_2007082295210_799.jpg


A kezdő lapon kiemelendő a logó mellett flash technológiára épülő, látványos akciós-betét reklám amely 12 %-os betéti kamatra és további gyarapodásra hívja fel a figyelmet. A kezdő oldalon Hasznos menüpont alatt azonnali információkat kapunk a legújabb akciókról, szolgáltatásokról, fiókok és ATM -ről, árfolyamokról és általános kondíciókról.

03_336_2007082295210_769.jpg


Külön figyelmet érdemel a kalkulátor menüpont, amelyre kattintva az OTP szinte összes magánszemélyek által elérhető termék (kölcsön, hitel, befektetés, biztosítás, lízing) vonatkozó kondícióit kiszámíthatjuk.

02_478_2007082295210_629.jpg


Az önkormányzati üzetlágat a felső menüsorből érhetjük el, az Önkormányzatok menü pont alatt számlavezetésről, finanszírozásről, befektetésekről és elektronikus szolgáltatások közül választhatunk. A számlavezetés menüpont teljeskörű információt nyújt a forint és deviza számlavezetés díjairól, költségekről, és betéti kamatokról, és egyéb a számlavezetéshez kapcsolódó szolgáltatásokról. A Finanszírozás menüpont alatt részletes tájékoztatást kapunk az egyes önkormányzati hitel és kölcsön termékek értelmezéséről és kondícióiról. Az Európai Uniós pályázatokhoz további segítséget kaphatunk ugyanaezen menüpont alatt, az OTP saját régiós referensekkel, akkreditált tanácsadókkal nyújt szakmai szolgáltatást.

01_953_2007082295210_917.jpg


A Befektetések menüpont alatt a klasszikus önkormányzati befektetésekről, a betét és értékpapír lehetőségekről kapunk információt.

Összességében elmondhatjuk, hogy az önkormányzati információkat minimális lépésszámmal kérhetjük le, az infromációk struktúrált formában, tagoltan világosan kerülnek közlésre a weblapon.


További információk a bankról:

www.otp.hu

OTP Bank Nyrt. - Bank - hitel - Szóljon hozzá!

Hitel linkajánló: hitellink.mconet.biz

Küldjön egy képeslapot ismerősének!

A hír támogatója:

weblap gyártás, weblap menedzselés, Kereső optimalizálás. Minden ami Internet. www.mconet.biz, www.mconet.hu

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2022. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu