Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.06.17. - Monday, Laura napja van.

Befektetés - hitel

Módosítás a kkv szektor versenyképességi hitelprogramjában

2017. March 22. 09:12
Módosítás a kkv szektor versenyképességi hitelprogramjában

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programban a mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességének növelésére kiírt hitelprogram termékdokumentációja módosult, ami 2017. február 28-tól beadott kérelmekre visszamenőlegesen érvényesek.

További változás, hogy a hitelkérelmi nyomtatvány kiegészült egy "cash-flow" táblával, ami a projekt életképességét ítéli meg, ezt a már benyújtott kérelmeknél hiánypótlásként kérik be. Bővült a fedezettségi elvárásokban a biztosítékok köre a hitelintézet által vállalt garanciával, illetve így a benyújtandó dokumentumok listája a kibocsátó bank szándéknyilatkozatával.  

 

Módosult a kisvállalkozások versenyképességi hitelprogramja

Módosult a kisvállalkozások versenyképességi hitelprogramja

 

Március 17-én jelentették be, hogy a mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességének növelésére kiírt hitelprogramot ideiglenesen szüneteltetik, mert a beérkezett pályázatok forrásigénye meghaladta a rendelkezésre álló keretet. A 70 milliárd forintos keretösszegű hitelprogram célja a külső finanszírozási forrásokhoz nem, vagy nem megfelelő mértékben hozzájutó mikro-, kis és középvállalkozások versenyképességének fejlesztése, életképes, jövedelemtermelő beruházásaik támogatása.

 

/T.D.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu