Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.06.20. - Thursday, Rafael napja van.

Befektetés - hitel

Már 22 pénzügyi vállalkozásnál elérhető az MFB Krízis hitel

2020. May 14. 08:33
Már 22 pénzügyi vállalkozásnál elérhető az MFB Krízis hitel

A Magyar Fejlesztési Bank (MFB) már 22 pénzügyi vállalkozással megállapodott az MFB Krízis hitel közvetítéséről - közölte a pénzintézet.

Az érintett pénzügyi vállalkozások szervezetük méretéből adódóan hatékonyan érik el a mikro- és kisvállalkozásokat, és egyedi szakmai elbírálást biztosítanak az ügyfelek számára. A hitel közvetítésében részt vevő pénzügyi vállalkozások listája elérhető az MFB honlapján - írták. Az MFB Krízis hitel 2,5 százalékos éves ügyfélkamat mellett érhető el, legfeljebb 150 millió forint hitelösszegig. A 180 milliárd forintos keretösszeget a vállalkozások általános beruházási célokra, valamint forgóeszköz- és likviditásfinanszírozásra egyaránt felhasználhatják.

 

Már 22 pénzügyi vállalkozásnál elérhető az MFB Krízis hitel

 

Az MFB Csoport április 22-én 1500 milliárd forintos gazdaságélénkítő csomagot jelentett be, hogy a hitel-, tőke- és garanciaeszközök összehangolásával hatékony segítséget nyújtson a vállalkozások likviditási problémáinak megoldására, a munkahelyek megőrzésére, valamint ösztönözze a beruházási, fejlesztési tevékenységet és a cégek  megőrzését hazai tulajdonban. A csomag három hitelprogramja közül az MFB Krízis hitel elsősorban a mikro- és kisvállalkozásoknak jelent segítséget - olvasható a közleményben.

 

MTI/T.D.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu