Belföldi hírek

H I R D E T É S
2022.05.29. - vasárnap, Magdolna napja van.

Befektetés - hitel

Középiskolások mérik össze pénzügyi tudásukat

2017. szeptember 16. 10:17
Középiskolások mérik össze pénzügyi tudásukat

Magyarországi és határon túli magyar középiskolások idén ötödik alkalommal mérheti össze pénzügyi tudását a PénzSztár versenyen.

A verseny kiemelt támogatója a Budapest Bank, a fő szakmai partner a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, valamint 11 egyetem, számos szakmai szervezet és piaci szereplő együttműködésének köszönhetően valósul meg a verseny.  A PénzSztár 2013-ban még hazai országos versenynek indult, de már a második évtől szép számban jelentkeztek határon túli magyar diákok is. 

 

Középiskolások mérik össze pénzügyi tudásukat

Magyarországi és határon túli magyar középiskolások idén ötödik alkalommal mérheti össze pénzügyi tudását a PénzSztár versenyen

 

"A digitalizáció korában a középiskolás korosztály számára az online jelenlét elkerülhetetlen, a fiatal korban megalapozott, gazdasággal, pénzüggyel és vállalkozással kapcsolatos tudás hozzásegíti a fiatalokat ahhoz, hogy a mindennapokban  tudatosan kezeljék pénzügyeiket " - idézi a közlemény Rolek Ferencet, a Budapest Banknak a vezérigazgató-helyettesét. A jól teljesítő csapatok értékes nyereményeket kapnak, míg a fődíj a Budapest Banktól fejenként 100-100 ezer forint, valamint a Befektetési Alapkezelők és Vagyonkezelők Magyarországi Szövetsége által felajánlott egy-egy okostelefon.

 

/T.D.

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2022. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu