Belföldi hírek

H I R D E T É S
2022.05.29. - vasárnap, Magdolna napja van.

Befektetés - hitel

Kedvezményes kezességvállalás a Garantiqánál

2017. július 04. 11:09
Kedvezményes kezességvállalás a Garantiqánál

A Garantiqa Hitelgarancia Zrt. kedvezményes kezességvállalási díjat vezetett be, a vállalkozások egy éven keresztül, egyes esetekben közel 30 százalékkal csökkentett díjakkal, beruházási hitelek esetében akár díjmentesen vehetik igénybe a kezességvállalási szolgáltatást. 

A cég közleménye szerint mostanra minden hetedik vállalati hitelhez kapcsolódik Garantiqa kezességvállalás, annak érdekében, hogy minél több hazai kis- és középvállalkozás tudjon megfelelő forráshoz jutni vállalkozása fejlesztéséhez, működéséhez a Garantiqa egy éves időszakra bevezeti a kedvezményes díjakat, majd a tapasztalatokat megvizsgálva dönthetnek az akció meghosszabbításáról. 

 

Kedvezményes kezességvállalási díjat vezetett be a Garantiqa Hitelgarancia Zrt.

A Garantiqa Hitelgarancia Zrt. kedvezményes kezességvállalási díjat vezetett be egy éves időszakra

 

A kezességvállalás szükségességét több kutatás is alátámasztja: a Magyar Fejlesztési Bank felmérése szerint például a hitelfelvétel során jelenleg is a nem megfelelő fedezetek jelentik a legnagyobb akadályt a vállalkozások számára. A Garantiqa saját felmérése is rámutatott, hogy minden 5. mikrovállalkozás, illetve minden 7. kisvállalkozás nem az igényelt mértékben jut banki finanszírozáshoz.


/T.D.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2022. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu