Belföldi hírek

H I R D E T É S
2019.09.19. - csütörtök, Vilhelmina napja van.

Befektetés - hitel

K&H gyógyvarázs gyermek-egészségügyi program indul

2007. november 30. 08:29
K&H gyógyvarázs gyermek-egészségügyi program indul
Jövő év márciusában a forgalomból kivonásra kerülő 1 és 2 forintos érméket felajánlhatják a K&H gyógyvarázs gyermek-egészségügyi program javára.
A pénzintézet programja az adományozott forintokból orvosi műszereket vásárol gyermekeket gyógyító intézményeknek. A K&H a fenntartható fejlődés elkötelezett pénzintézeteként is hozzá kíván járulni az orvosok és ápolók munkájához, hogy azok pontos információk birtokában hozhassák meg okos döntéseiket. A gyűjtés az érmék hivatalos bevonásával még nem ér véget, a K&H 2008 májusáig vár minden felajánlást. A K&H fiókjaiban 2008. augusztus 31-éig váltja be az 1 és 2 forintosokat.

Az 1 és 2 forintos érmék bevonásának bejelentésekor a Magyar Nemzeti Bank azt kérte az állampolgároktól, hogy ezeket az érméket vagy a megadott határidőig vásárolják le, váltsák be bankokban, vagy adományozzák jótékony célra.

A K&H úgy döntött, hogy gyermek-egészségügyi programját a kivonandó aprópénzek gyűjtésével bővíti tovább.
Az akció 2007. december 1-jén indul, amikor a K&H mind 193 lakossági bankfiókjába és a K&H Lízingcsoport ügyfélszolgálatára kihelyez érmegyűjtőket, így aki 1 és 2 forintosait fel szeretné ajánlani a program javára, annak csak annyit kell tennie, hogy ezekbe a gyűjtőkbe dobja be érméit.

Az összegyűlt adományokból a K&H gyógyvarázs program gyermekgyógyászati eszközöket vásárol azoknak a rászoruló intézményeknek, amelyeket a K&H gyógyvarázs pályázatra jelentkezők közül választ ki.

Forrás: www.tozsdeforum.hu


Szóljon hozzá! - > Hitel - K&H gyógyvarázs gyermek-egészségügyi program indul


Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2019. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu