Belföldi hírek

H I R D E T É S
2020.07.16. - csütörtök, Valter napja van.

Befektetés - hitel

Jelen cikkünkben a 25 éve működő CIB Bank weblapját mutatjuk a felhasználói igényeket szem előtt tartva – Hitel, kölcsön, lízing weboldal szempontjából

2007. szeptember 11. 21:28
Jelen cikkünkben a 25 éve működő CIB Bank weblapját mutatjuk a felhasználói igényeket szem előtt tartva – Hitel, kölcsön, lízing weboldal szempontjából
Hitel - A mai CIB Közép-európai Nemzetközi Bank Zrt. alapító elődje a Közép-európai Nemzetközi Bank Rt., 1979. november 9-én jött létre Budapesten, mint dolláralapú devizabank.
Hitel - A mai CIB Közép-európai Nemzetközi Bank Zrt. alapító elődje a Közép-európai Nemzetközi Bank Rt., 1979. november 9-én jött létre Budapesten, mint dolláralapú devizabank. A CIB 20 millió dollár befizetett alaptőkével kezdte meg tevékenységét.

nevtelen1_masolata_59_20070911212435_36.jpg


A weblapot indítva viszonylag egyszerű, de struktúrált felülettel találkozunk. Az egyszerűnek tűnő oldalt a zöld szín különböző árnyalataival igyekeznek feldobni, néhány felugró akciós termékre utaló reklám, vagy flash technológiára épülő hirdetés. Kelti fel a figyelmünket. A kezdő oldal alapvetően 3 sávra osztható, a fejlécben feltűnő flash technikával készült akciós hitel hirdetés, a középső részt aktuális hírek, hasznos információk töltik ki, a flash reklámot a középső tartalmi résztől a menüsor választja el.

A menüsor tagolt, az első csoportot a bank ügyfélkörébe tartozó lakossági szolgáltatások, egyéni vállalkozók, kis-és középvállalatok, nagy vállalatok részére nyújtott szolgáltatások linkjei alkotják. A Lakossági ügyfelek részére biztosított menüpontra kattintva az oldal középső részén CIBEZZ Számlacsomagot, nevezz be játékunkra és evezz vad vizekre! Akciós hitel lehetőségre hívják fel a figyelmünket! Bal oldalon aktuális ajánlatokat tekinthetünk meg. Jobb oldalon hírlevelet igényelhetünk.

cib2_923_20070911212435_956.jpg


A következő menüpont az Egyéni vállalkozóknak szól, ahol egyéni vállalkozói szolgáltatásokat kínálnak, számlavezetést, hiteleket, lízinget. A kis- és középvállalati szolgáltatások alatt üzleti hitelkártyát ajánlanak nekünk, a nagyvállalati szolgáltatásoknál a CIB Üzleti Bankkártyák, a MasterCard Business és a VISA Business, Magyarországon és külföldön egyaránt használhatóak, és az alábbi szolgáltatásokat kínálják, készpénzkímélő vásárlás, készpénzfelvétel pénztárban, ATM használat, automatikus – külön díj nélküli - 1 éves utazási balesetbiztosítás, CIB Mobilbank Kártyafigyelő Rendszer – a bankkártyás vásárlásokról és készpénzfelvételekről minden esetben sms-üzenetben.

cib3_791_20070911212435_486.jpg


A weboldal jobb oldalán az internet alapú elektronikus szolgáltatása, a CIB internet bank belépési hivatkozásai, és hasznos biztonsági tanácsok linkjei találhatóak.
Az oldalról összességében elmondható, hogy az akciós termékekhez való könnyű hozzáférést biztosít, ugyanakkor a hasznos információk sok esetben nem kiemelt helyen lelhetők fel.


Jelen cikkünkben a 25 éve működő CIB Bank weblapját mutatjuk a felhasználói igényeket szem előtt tartva – Hitel, kölcsön, lízing weboldal szempontjából - Szóljon hozzá!

Hitel linkajánló: hitellink.mconet.biz

Küldjön egy képeslapot ismerősének!

A hír támogatója:

Weblap gyártás, Weblap menedzselés, Kereső optimalizálás. Klíma Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: www.mconet.biz; www.mconet.hu

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2020. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu