Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.03.04. - Monday, Kázmér napja van.

Befektetés - hitel

Instant hitel, a legegyszerűbb vállalkozói hiteligénylés - Raiffeisen Bank - hitel

2007. July 16. 12:41
Instant hitel, a legegyszerűbb vállalkozói hiteligénylés - Raiffeisen Bank - hitel
Raiffeisen Bank - hitel - Instant hitel, a legegyszerűbb vállalkozói hiteligénylés. Valóban gyors és egyszerű az instant vállalkozói hitel?
Raiffeisen Bank - hitel - Instant hitel, a legegyszerűbb vállalkozói hiteligénylés. Valóban gyors és egyszerű az instant vállalkozói hitel?

A Raiffeisen Bank Zrt. (továbbiakban RB) instant hitelét a gyors elbírálással, tárgyi fedezet nélküli konstrukcióval és minimális dokumentációs igénnyel hírdetik.
Az instant hitelt olyan Magyarországon bejegyzett mikro és kisvállalkozások igényelhetik, amelyek legalább két éve végzik az alábbi ágazatokba tartozó tevékenységek valamelyikét: építőipar; feldolgozóipar; ingatlan ügyletek - gazdasági szolgáltatások; kereskedelem; közigazgatás - oktatás; szálláshely szolgáltatás - vendéglátás; mezőgazdaság; szállítás - raktározás. Az igénylő társaságok az utolsó lezárt évben 10-250 millió forint közötti árbevételt realizáltak és kettős könyvvitelt vezettek az utolsó két lezárt évben, és legalább 1 bejelentett alkalmazottal rendelkeznek
Az instant hitel előnyei összességében a gyors elbírálásban, a magas felvehető hitelösszegben és az egyszerűségbe rejlenek. A 3 óra időtartamon belül hirdetett hitelbírálathoz nem szükséges semmilyen céges dokumentum. A maximum 75 millió forint hitelösszeg (a hitelösszeg függ a cég minősítésétől, és a felajánlott fedezettől) szabadon felhasználható, és több devizanemben forint, euró és svájci frankban is igényelhető.
Az instant hitel igénybe vehető folyószámlahitel, rövid lejáratú hitel, jelzáloghitel és bankgarancia terméktípusokban.

Forrás: MCOnet Kft.

Instant hitel, a legegyszerűbb vállalkozói hiteligénylés - Raiffeisen Bank - hitel - Szóljon hozzá!

Hitel linkajánló: hitellink.mconet.biz

Küldjön egy képeslapot ismerősének!

A hír támogatója:

weblap gyártás, weblap menedzselés, Kereső optimalizálás. Minden ami Internet. www.mconet.biz, www.mconet.hu

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu