Belföldi hírek

H I R D E T É S
2020.07.07. - kedd, Appolónia napja van.

Befektetés - hitel

Hitel - UniCredit - A Dexia és az UniCredit vezették a bankok emelkedését

2007. december 24. 10:11
Hitel - UniCredit - A Dexia és az UniCredit vezették a bankok emelkedését
Hitel - UniCredit - Az elmúlt egy hét legnagyobb mértékű emelkedését könyvelhették el a jelentős európai tőzsdeindexek miután a központi bankok 500 milliárd dollárt invesztáltak a pénzügyi szektorba, hogy megszüntessék a körbetartozásokat.
A Dexia és az UniCredit vezették a bankok emelkedését, a Northern Rock annak köszönhetően erősödött, hogy a Bank of england újabb garanciákat vállalt a veszteségek kifizetésére.A Dow Jones Stoxx 600 index 0,6 százalékkal erősödött délutánig miután az Európai Központi BAnk bejelentette, hogy 500 milliárd dolláros hitelt nyújt a pénzintézeteknek. Ez mintegy 170 milliárd euróval több, mint amennyit az elemzők korábban vártak. Délután az Amerikából érkező hírek is segítették az emelkedést, a Goldman Sachs ugyanis bejelentette, hogy negyedik negyedéves profitja a vártnál nagyobb mértékben, 2 százalékkal emelkedett. A Stoxx 50 0,8 százalékot javított délutánig, az Euro Stoxx 50 pedig 1 százalékkal állt magasabban, mint tegnap.

A nemzeti indexek is fejlődtek szinte minden jelentős európai piacon. A francia CAC 40 és a londoni FTSE 0,9 százalékkal erősödtek, a DAX pedig 1,4 százalékkal lett magasabb.

Az UniCredit 1,9 százalékkal erősödött, a harmadik legnagyobb európai bank papírjai 5,68 euróba kerültek. A Deutsche Bank árfolyama is emelkedett 1,1 százalékkal, 88,71 euróba kerültek a német pénzintézet részvényei.

Forrás: www.tozsdeforum.hu


Szóljon hozzá! - > Hitel - UniCredit - A Dexia és az UniCredit vezették a bankok emelkedését

Hitel linkajánló: hitellink.mconet.biz

Küldjön egy képeslapot ismerősének!


A hír támogatója:

Weblap gyártás, Honlap készítés, Weblap menedzselés.
Pl.:Klíma DVD Hotel Autó Ingatlan Egészség Számítógép Kereső optimalizálás
Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: www.mconet.biz; www.mconet.hu
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2020. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu