Belföldi hírek

H I R D E T É S
2020.07.09. - csütörtök, Lukrécia napja van.

Befektetés - hitel

Hitel - OTP Bank Nyrt. www.otp.hu weboldal elemzése 2. rész - Hitel, kölcsön szempontjából

2007. december 07. 08:23
Hitel - OTP Bank Nyrt. www.otp.hu weboldal elemzése 2. rész - Hitel, kölcsön szempontjából
Hitel - Mai írásunkkal az OTP Bank Nyrt. neve alatt futó, 2004. áprilisában bejegyzett www.otp.hu weboldal elemzését mutatjuk be a felhasználói igényeket szem előtt tartva.
Cikkünk célja a bejelentkező oldal áttekinthetőségének, a lap funkcionalitásának vizsgálata a magánszemélyek, vállalatok részére nyújtott szolgáltatások bemutatása mellett.

otp1_284_20071206201920_15.jpg


A bejelentkező oldal bal felső sarkában megjelenő, reklámokból jól ismert új logó zöldes színe végig kíséri a teljes weboldalt hangsúlyozva a felső menüsort. A weboldal kiemelt helyére pozícionált felső menüsor tartalmazza a magánszemélyek, vállalatok, önkormányzatok és általános információkhoz mutató linkeket.

Magánszemélyeknek - Növelje megtakarításait 100.000 Ft-tal és vegyen Ön is részt az OTP Bank november 5-től december 29-ig tartó 3 hónapos betétlekötési akcióiban. Az OTP Bank időben sávos kamatozású betétlekötési akció-jában az elhelyezett betét kamata a 3 hónap alatt az eltelt idő és az összeg függvényében is növekszik.

otp3_82_20071206201920_734.jpg


OTP Lakás Visszlízing szabad felhasználásra a lakás piaci értékének 70%-áig, jövedelem igazolás nélkül a lakás piaci értékének 65%-áig!
Az OTP Lakáslízingnél - egyedülálló módon - nincs felső korhatár, a lízing akár nyugdíjas korban is a maximális futamidőre vehető igénybe


A kalkulátor menüpontra kattintva az OTP szinte összes magánszemélyek által elérhető termék (kölcsön, hitel, befektetés, biztosítás, lízing) vonatkozó kondícióit kiszámíthatjuk.
A legnagyobb fiókhálózattal rendelkező OTP Bank testre szabott pénzügyi szolgáltatások teljes palettájával áll a vállalkozói ügyfélkör rendelkezésére.
Szolgáltatásaink távoli elérését is biztosítjuk üzleti kártyáink segítségével, illetve elektronikus csatornáinkon keresztül, az OTPdirekt szolgáltatások és az OTP Electra Terminál révén.

otp2_284_20071206201920_936.jpg


A bankválasztást segítheti, hogy az OTP Bank széles ügyfélköréből az Ön vállalata, vállalkozása is profitálhat, mivel nagy valószínűséggel partnerei is az OTP Banknál vezetik számláikat, így a bankon belüli számlaforgalom a vállalkozásnak költségmegtakarítást jelenthet.

Összességében elmondhatjuk, hogy az önkormányzati információkat minimális lépésszámmal kérhetjük le, az infromációk struktúrált formában, tagoltan világosan kerülnek közlésre a weblapon.

További információk a bankról:

www.otpbank.hu


Szóljon hozzá! - > Hitel - OTP Bank Nyrt. www.otp.hu weboldal elemzése 2. rész - Hitel, kölcsön szempontjából

Hitel linkajánló: hitellink.mconet.biz

Küldjön egy képeslapot ismerősének!


A hír támogatója:

Weblap gyártás, Honlap készítés, Weblap menedzselés.
Pl.:Klíma DVD Hotel Autó Ingatlan Egészség Számítógép Kereső optimalizálás
Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: www.mconet.biz; www.mconet.hu
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2020. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu