Belföldi hírek

H I R D E T É S
2020.07.14. - kedd, &Őrs napja van.

Befektetés - hitel

Hitel - kölcsön - kamat - Az UniCredit Bank - http://www.unicreditbank.hu weboldalának bemutatása a felhasználói igényeket szem előtt tartva 2. rész

2008. január 02. 19:26
Hitel - kölcsön - kamat - Az UniCredit Bank - http://www.unicreditbank.hu weboldalának bemutatása a felhasználói igényeket szem előtt tartva 2. rész
Hitel - kölcsön - kamat - Az UniCredit Bank Hungary Zrt. neve alatt futó http://www.unicreditbank.hu weboldal bemutatása a felhasználói igényeket szem előtt tartva.
Az UniCredit Bank Magyarországon – a HVB-örökség méltó utódjaként – átfogó és rugalmas szolgáltatásokat kínál kedvező feltételekkel mind lakossági, mind vállalkozói ügyfelei számára – az egyéni vállalkozóktól kezdve a kis- és középvállalkozásokon át a nagy vállalatokig – számára. Korszerű banki termékek és szolgáltatások teljes körét kínálja egyetlen forrásból: a számlavezetéstől a lízingig, a vagyonkezeléstől a befektetési banki szolgáltatásokig és a változatos hitelektől a faktorálásig.


unicredit1_458_20080102191944_752.jpgA kezdő oldal bal oldalán jól elkülönülnek a Magánszemélyeknek, a Kisvállalkozásoknak és a Nagyvállalkozásoknak szóló tájékoztatók. A jobb oldalon az Internetes bankot láthatjuk. A felső menüsorban a bankról, a hasznos információkról olvashatunk.

A Magánszemélyek menüpontra kattintva az oldal közepén magánszemélyeknek szóló Kímélő Hitel reklám tűnik fel, Kellemes meglepetés! Alacsony törlesztôrészlet és kamatkedvezmény. Bármihez is van szüksége hitelre, most kellemes meglepetések várják! Az UniCredit Bank Kímélô Hitelét 2 éves türelmi idôvel is igényelheti, amely idô alatt meglepôen alacsony havi törlesztôrészletet kell fizetnie, sôt az UniCredit Bank minden más havi költségtôl megkíméli Önt. Még az értékbecslési díjtól is.


unicredit2_166_20080102191944_633.jpgA Kisvállalkozások menüpont alatt az oldal közepén kisvállalkozásoknak szóló Vállalkozásfejlesztő Hitel reklám tűnik fel, az UniCredit Vállalkozásfejlesztő Hitel egy olyan beruházási hitel, amellyel új távlatokat nyithat cége fejlesztésében is. A hitel célja a kis- és középvállalkozások hitelhez jutásának támogatása. Ez az Európai Beruházási Bank (EIB) által refinanszírozott hitel lehetővé teszi, hogy kialakulhasson és folyamatosan fejlődhessen egy erős – és egyben a nemzetközi piacokon is versenyképes – kis- és középvállalati szektor.


unicredit3_702_20080102191944_5.jpgA weboldal jobb oldalán az internet alapú elektronikus szolgáltatása, a netbank és netbroker belépési hivatkozásai, és hasznos biztonsági tanácsok linkjei találhatóak.
Az oldalról összességében elmondható, hogy az akciós termékekhez való könnyű hozzáférést biztosít, ugyanakkor a hasznos információk sok esetben nem kiemelt helyen lelhetők fel.


További információk a bankról: www.unicredit.hu


Szóljon hozzá! - > Hitel - kölcsön - kamat - Jelen cikkünkben az UniCredit Bank - http://www.unicreditbank.hu weblapot mutatjuk a felhasználói igényeket szem előtt tartva 2. rész

Hitel online: hitel.mconet.biz


Hitel linkajánló: hitellink.mconet.biz

Küldjön egy képeslapot ismerősének!


A hír támogatója:

Weblap gyártás, Honlap készítés, Weblap menedzselés.
Pl.:Klíma DVD Hotel Autó Ingatlan Egészség Számítógép Kereső optimalizálás
Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: www.mconet.biz; www.mconet.hu


Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2020. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu