Belföldi hírek

H I R D E T É S
2019.09.19. - csütörtök, Vilhelmina napja van.

Befektetés - hitel

Hitel - kölcsön - kamat - A Raiffeisen Bank lakáshitel bemutatása

2008. január 25. 09:48
Hitel - kölcsön - kamat - A Raiffeisen Bank lakáshitel bemutatása
Hitel - kölcsön - kamat - Lakáshitelek - Hitelbírálati díjkedvezmény Raiffeisen Lakáshitelekre! A kedvezmény mértéke függ a hitel típusától és összegétől, a hitelbírálati díj pontos összegéről a Lakossági Kondíciós listából tájékozódhat.
Hitel - kölcsön - kamat - A maximálisan elérhető kedvezmény értéke 100.000 Ft, amely jövedelemigazolással, ÖnerőMinimum opció nélkül, legalább 13,33 millió Ft összegben igényelt hitelek esetén érhető el.

Értékbecslési díj átvállalása akció
Kezelési költség jóváírása akció

Sőt! A Raiffeisen Hitelfedezeti Védelem Alap csomagot igénylő ügyfeleiknek az első 3 hónap díját ajándékba adják!

Az akciók a 2007. december 15. és 2008. január 31. között beadott és 2008. február 28-ig folyósított hitelekre vonatkoznak.


Hitel - kölcsön - kamat - A Raiffeisen Bank lakáshitel bemutatása - Lakáshitel


Lakáscélú hitel; összege 1 - 30 millió Ft; futamideje 2-35 év; jelzálog fedezete mellett. THM: 6,38%-tól lakáshiteleik forint és deviza alapon is igényelhetők. Euró vagy svájci frank alapú hiteleiket akár jövedelemigazolás nélkül is igényelheti.

Sőt svájci frank alapon Rugalmas Lakáshitelüket is választhatja.


raiffeisen_lakashitel1_699_20080124194301_920.jpg
Hitel - kölcsön - kamat - A Raiffeisen Bank lakáshitel bemutatásaHitel - kölcsön - kamat - A Raiffeisen Bank lakáshitel bemutatása - Raiffeisen Lakáshitel

A 2007. december 15. és 2008. január 31. között beadott és 2008. február 28-ig folyósított igénylések esetében ügyfeleik a hitel típusától függően hitelbírálati díjkedvezményben részesülhetnek. A maximálisan elérhető kedvezmény mértéke 0,75%pont, amely a jövedelemigazolással, ÖnerőMinimum opció nélkül igényelt kérelmek esetében realizálható.

Hitel - kölcsön - kamat - A Raiffeisen Bank lakáshitel bemutatása - Értékbecslési díj átvállalása akció

2007. november 19. és 2008. január 31. között beadott és 2008. február 28-ig folyósított igénylések esetében azon ügyfeleik, akiknek a hitelösszeg 3 millió Ft-ot elérő vagy azt meghaladó összegben folyósításra kerül, a Bank nevére szóló számla benyújtása ellenében utólagosan visszakapják egy ingatlan tekintetében az értékbecslési díjat. A kedvezmény igénybevételének további feltétele, hogy az ügyfél nyilatkozzon róla, hogy tudomásul vette és aláírásával elfogadta, hogy a Bank kizárólag az elfogadott és folyósított hiteligénylések esetében téríti vissza az értékbecslés költségét.


raiffeisen_lakashitel2_1_20080124194301_197.jpg
Hitel - kölcsön - kamat - A Raiffeisen Bank lakáshitel bemutatásaHitel - kölcsön - kamat - A Raiffeisen Bank lakáshitel bemutatása - Kezelési költség jóváírása akció

A 2007. augusztus 15. és 2008. január 31. között beadott és 2008. február 28-ig folyósított igénylések esetében a kezelési költséget utólag jóváírják aktív számlahasználó ügyfeleiknek: a jóváhagyott kölcsönre az első 6 havi beterhelt kezelési költség összegét-, de maximum 50.000 Ft-ot jóváírunk az Ön számláján, amennyiben a hitel folyósításától számított 6 hónapon belül Ön rendszeres munkabérét/jövedelmét az esedékes törlesztőrészlet összegén felül legalább 50 000 Ft összegben Raiffeisen Banknál vezetett forint bankszámlájára utalja és legalább 2, a megbízás megadását követő hónaptól érvényes csoportos beszedési megbízás megadásra került.

3 hónap díjkedvezmény a Raiffeisen Hitelfedezeti Védelem Alap csomagot igénylőknek 2007. május 10-től visszavonásig a Raiffeisen Hitelfedezeti Védelem Alap csomagját igénylő ügyfelek az első 3 hónap díját ajándékba kapják.


Bank hitel - Raiffeisen Bank MagyarországonA magyar Raiffeisen Bank egyidős a hazai kétszintű bankrendszerrel. Az indulása óta egyenletesen és meggyőző dinamikával növekedő bank mára a magyar pénzügyi szféra egyik meghatározó, univerzális pénzügyi szolgáltatásokat nyújtó szereplőjévé vált.

Üzletágak

A Raiffeisen Bank rugalmasan alakítja szolgáltatásait, alkalmazkodva ügyfelei elvárásaihoz. A lakossági üzletág a magyarországi bankok között egyedülálló módon minőségi, háromszintű kiszolgálásban részesíti magánügyfeleit (Lakossági, Prémium, Private Banking szolgáltatások).


További információk a Raiffeisen Bankról: www.raiffeisen.huKérjen árajánlatot a következő e-mail címen: hitel@mconet.biz

Szóljon hozzá! - > Hitel - kölcsön - kamat - A Raiffeisen Bank lakáshitel bemutatása

Hitel online: hitel.mconet.biz


Hitel linkajánló: hitellink.mconet.biz

Küldjön egy képeslapot ismerősének!


A hír támogatója:

Weblap gyártás, Honlap készítés, Weblap menedzselés.
Pl.:Klíma DVD Hotel Autó Ingatlan Egészség Számítógép Kereső optimalizálás
Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: www.mconet.biz; www.mconet.hu


Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2019. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu