Belföldi hírek

H I R D E T É S
2019.09.22. - vasárnap, Móric napja van.

Befektetés - hitel

Hitel - Budapest Bank - A Budapest Klíma Alap jegyzési időszaka alatt több mint 3,2 milliárd forintot gyűjtöttek össze

2008. január 17. 09:51
Hitel - Budapest Bank - A Budapest Klíma Alap jegyzési időszaka alatt több mint 3,2 milliárd forintot gyűjtöttek össze
Hitel - Budapest Bank - A Budapest Klíma Alap jegyzési időszaka alatt a befektetők több mint 3,2 milliárd forintot gyűjtöttek össze az alapban, amelynek részesedési mutatója 100 százalék.

Az alap hozamát a három területet reprezentáló befektetési kosár teljesítménye határozza meg. Ráadásul az alap elérhető hozamának nincs felső korlátja annak érdekében, hogy a befektetők a lehető legnagyobb mértékben részesedjenek a mögöttes eszközök árfolyamváltozásából.

A Budapest Klíma Alap kedvező teljesítményét az újszerű befektetési politika is fokozza, mely a futamidő folyamán a befektetési kosár teljesítményének meghatározásakor figyelembe veszi az egyes területek egymáshoz viszonyított teljesítményét. A kosárban szereplő egyes területek súlyát negyedévente optimalizálják (a legnagyobb súlyt a legjobban teljesítő terület, míg a legkisebb súlyt a leggyengébben teljesítő terület kapja), és rögzítik. A futamidő végén a 12 negyedévente optimalizált érték számtani átlaga határozza meg az Alap lejáratkori hozamát. Az Alap tehát a három klímaváltozáshoz kapcsolódó befektetési terület teljesítményének "optimális útját" ("best path" módszer) veszi figyelembe a végső hozamszámításkor.
A Budapest Klíma Alap a kockázatkerülő befektetőknek is ideális, hiszen tőkevédett, a futamidő végén garantálja a tőke visszafizetését, és befektetőinek a devizaárfolyamok ingadozásának kockázatával sem kell számolniuk.


Forrás: www.tozsdeforum.hu


Szóljon hozzá! - > Hitel - Budapest Bank - A Budapest Klíma Alap jegyzési időszaka alatt több mint 3,2 milliárd forintot gyűjtöttek össze

Hitel linkajánló: hitellink.mconet.biz

Küldjön egy képeslapot ismerősének!


A hír támogatója:

Weblap gyártás, Honlap készítés, Weblap menedzselés.
Pl.:Klíma DVD Hotel Autó Ingatlan Egészség Számítógép Kereső optimalizálás
Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: www.mconet.biz; www.mconet.hu
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2019. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu